ONZE STATIEGELD WORDT VOLLEDIG GESTORT OP UW 2e BESTELLING!

SAMEN GAAN VOOR NUL AFVAL!
PIMSIE biedt u in haar zoektocht naar duurzaamheid haar Juices & Mylks aan in glazen flessen.


ONZE WERKING, IN DE PRAKTIJK.

- U plaatst uw eerste bestelling van PIMSIE-sap. Op de dag van levering ontvang je per e-mail een actiecode voor de waarde van je flessen.

- Wanneer je aanbeveelt bij PIMSIE, vul je de kortingscode in bij het afrekenen. U geeft uw eigen afval aan de bezorger of wanneer u het Juice Lab bezoekt.

- PIMSIE wast en steriliseert uw flessen en hergebruikt ze voor volgende bestellingen.

Als u besluit om niet aan te bevelen, kunt u per e-mail contact met ons opnemen zodat we de storting van uw flessen bij het Juice Lab plannen, we storten het bedrag van de geretourneerde flessen rechtstreeks op uw rekening terug.
 

WAAROM GLAS EN STATIEGELD?

Duurzaam, oneindig herbruikbaar, 100% gezond, glas is een nobele verpakking en van veel betere kwaliteit dan plastic. Daarnaast houdt het de kou beter vast en geeft het een frisse indruk wat de smaak van onze Juices & Mylks verbetert!

Onze flessen zijn niet alleen beter voor uw gezondheid en ecologisch, maar stellen ons ook in staat u een aanbetaling aan te bieden die u de mogelijkheid biedt om kortingen te krijgen op uw volgende bestellingen.

Concreet is uw voordeel dat als u een pakje van 6 sappen koopt en ons uw olieverversingen geeft, u een tegoedbon van 6 € terugkrijgt. Als u bijvoorbeeld drie pakketten of een kuur van 3 dagen bestelt, kunt u een tegoedbon van 36 € aftrekken!

 

Pack (6 fl.)
35€

Pack statiegeld
(6 fl.)
12,5€

Pack + statiegeld (6 fl.)
47,5€

1 Dag kuur (12 fl.)
65€

1 Dag kuur statiegeld (12 fl.)
25€

1 Dag kuur + statiegeld (12 fl.)
90€

3 Dagen kuur (36 fl.)
175€

3 Dagen kuur statiegeld(36 fl.)
75€

3 Dagen kuur + statiegeld (36 fl.)
250€