BESTELLING & LEVERING

Deadlines zijn momenteel Minimaal 48 uur. Dit betekent dat:

Indien u dinsdagavond bezorgd wenst te worden, u moet uw bestelling plaatsen vóór zondag 18.00 uur.
Indien u donderdagavond geleverd wilt hebben, u dient uw bestelling voor dinsdag 18.00 uur te plaatsen.
Indien u levering op vrijdagavond wenst,
u dient uw bestelling voor woensdag 18.00 uur door te geven.


Ja, u kunt uw bestelling tot 48 uur voor de dag van ontvangst uitstellen of annuleren.
Neem hiervoor contact met ons op en laat het ons weten uw bestelnummer, uw naam en telefoonnummer.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw bestelling te wijzigen of u terug te betalen.
Als u een grote verhindering heeft minder dan 48 uur voor ontvangst van uw bestelling, neem dan telefonisch contact met ons op (0470.94.73.54), we zullen ons best doen om u te helpen.


Omdat onze producten vers en bederfelijk zijn, worden er geen retourzendingen geaccepteerd. Wij garanderen de kwaliteit van al onze producten PIMSIE. Onze Juices & Mylks worden geperst en bij je thuisbezorgd of afgehaald bij PIMSIE LAB dezelfde dag.
Meer als je een probleem hebt met je bestelling, neem dan contact met ons op (0470.94.73.54). We zullen ons best doen om u te helpen.


U kunt uw bestellingen betalen veilig* op onze site door Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa, Apple Pay, Google Pay en Paypal

*Uw bankgegevens zijn nooit in ons bezit. Transacties worden volledig verwerkt door een beveiligde externe betalingsmodule.


Ja


Geen probleem, neem contact op PIMSIE, sturen we je een promotiecode van je volledige korting.


Helaas kunnen we een back-to-back promotiecode niet inwisselen. MAAR het is niet verloren, houd het warm in je brievenbus, je kunt het gebruiken voor je volgende bestelling. Als u twee promotiecodes combineert, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, zodat we u een promotiecode kunnen sturen voor uw volledige korting.


PIMSIE perst en dezelfde dag nog bezorgen! Momenteel rijdt onze bezorger kriskras door de 19 gemeenten van Brussel net zoals Linkebeek, Beersel, Sint-Genesius-Rode, Alsemberg En Waterloo.

En supplement van 8€ wordt gerekend voor elke levering.

Wees gerust, we bezorgen binnenkort in de rest van België.

Woont u in een andere gemeente en kunt u niet wachten om onze Juices te proeven, of wilt u geen bezorgkosten betalen, dan kunt u uw vers geperste bestellingen afhalen bij PIMSIE LAB gelegen Kerkstraat 20 te 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel/Brussel) of bij onze afhaalpunten:
- bocally & Zotte Pot, Stallestraat 280 te 1180 Ukkel.
- Mon Bouillon, gelegen Rue Gustave Defnet 1 in 1060 Sint-Gillis.

De herroeping is natuurlijk gratis!


PIMSIE levert in Brussel op dinsdag tussen 14u en 18u en op vrijdag tussen 16u en 20u
Voor overige gemeenten vinden leveringen plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur.


Ja, bij het afronden van uw bestelling wordt u aangeboden om deze te laten bezorgen (Local Delivery), of om uw aankoop op te halen (Store Pickup). U kunt er dus voor kiezen om uw vers geperste bestellingen af te halen in het LAB gelegen Kerkstraat 20 te 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel/Brussel) op Dinsdag, Donderdag en Vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur Opzeggen is gratis!

NIEUW Verzamel punten
PIMSIE biedt u de mogelijkheid om uw bestellingen gratis af te halen bij bocally & Zotte pot, grootwinkelbedrijf, Stallestraat 280 te 1180 Ukkel op dinsdag tussen 16.00 en 18.00 uur en donderdag en vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur of in Mon Bouillon , gelegen Rue Gustave Defnet 1 in 1060 Sint-Gillis op dinsdag tussen 14u en 18u


Ja natuurlijk. Maar vergeet niet om minimaal 48 uur van tevoren contact met ons op te nemen om uw aanvraag door te geven. PIMSIE vergoedt de bezorgkosten als je naar het LAB gaat en we vragen je om de bezorgkosten te betalen voordat je het inplant.


Het is erg belangrijk voor u om aanwezig te zijn op de bezorgmomenten die u heeft gekozen bij het plaatsen van uw bestelling. Of zorg dat iemand goed geïnformeerd is en klaar staat om je bestelling op te nemen en direct in de koelkast te zetten. Onze producten moeten koel blijven, als onze bezorger uw bestelling niet persoonlijk kan afleveren, gaat deze verloren en is daarom niet-restitueerbaar en niet-compenseerbaar. Check ook bij de bezorger of de bestelling klopt.


En PIMSIE geen contact met u heeft opgenomen om u te informeren over een mogelijke vertraging, aarzel dan niet, neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ons op (0470.94.73.54).