BESTELLING & LEVERING

Deadlines zijn momenteel 72 uur minimaal. Dit betekent dat:

Als je dinsdagavond bezorgd wilt worden, u dient uw bestelling voor zaterdag 18u te plaatsen.
Indien u op donderdagavond bezorgd wilt worden, je moet je bestelling voor maandag 18u plaatsen.
Als u vrijdagavond bezorgd wilt worden, u dient uw bestelling voor dinsdag 18u te plaatsen.


Ja, u kunt uw bestelling 72 uur voor de dag van ontvangst uitstellen of annuleren.
Neem hiervoor contact met ons op en vertel het ons uw ordernummer, naam en telefoonnummer.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw bestelling te wijzigen of u terug te betalen.
Als je daar een grote belemmering voor hebt Neem minder dan 72 uur voor ontvangst van uw bestelling telefonisch contact met ons op, we zullen ons best doen om u te helpen.


Onze producten zijn vers en bederfelijk, retouren worden niet geaccepteerd. Wij garanderen de kwaliteit van al onze producten PIMSIE. Onze Juices & Mylks worden geperst en bij u thuis afgeleverd of opgehaald bij PIMSIE LAB dezelfde dag.
Maar Als u een probleem heeft met uw bestelling, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u te helpen.


U kunt uw bestellingen betalen veilig* op onze site door Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa, Apple Pay, Google Pay en Paypal

* Uw bankgegevens zijn nooit in ons bezit. Transacties worden volledig afgehandeld door een beveiligde externe betalingsmodule.


Ja


Geen probleem, neem contact op PIMSIE, sturen we u een promotiecode van uw volledige korting.


Helaas kunnen we een kortingscode niet achterwaarts inwisselen. MAAR het is niet verloren, houd het warm in uw brievenbus, u kunt het gebruiken bij uw volgende bestelling. Als u twee promotiecodes verzamelt, neem dan contact met ons op zodat wij u een promotiecode voor uw volledige korting kunnen sturen.


PIMSIE druk en bezorg dezelfde dag! Momenteel reist onze bezorger de 19 Brusselse gemeenten net zoals Linkebeek, Beersel, Rhode-Saint-Genèse, Alsemberg en Waterloo.

EEN een supplement van 8,5 € wordt gerekend voor elke levering van minder dan 70 €.

Wees gerust, we leveren binnenkort in de rest van België.

Woont u in een andere stad en kunt u niet wachten om onze sappen te proeven, of heeft u geen zin om verzendkosten te betalen, dan kunt u uw versgeperste bestellingen ophalen bij PIMSIE LAB gelegen Rue de l'Église, 20 tot 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel / Brussel). De opname is natuurlijk gratis!


PIMSIE levert voorlopig Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 17.00 en 20.00 uur.


Ja, bij het afronden van uw bestelling wordt u aangeboden om uw bestelling te laten bezorgen (lokale bezorging), of om uw aankoop terug te trekken (afhalen in de winkel). U kunt dus beslissen om uw vers geperste bestellingen af te halen in het LAB gelegen Rue de l'Eglise 20 te 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel / Brussel) op Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur De opname is gratis!


Ja natuurlijk. Maar vergeet niet om minimaal 48 uur van tevoren contact met ons op te nemen om uw verzoek in te dienen. PIMSIE vergoedt je de bezorgkosten als je overstapt naar LAB en we zullen je vragen om de bezorgkosten te betalen voordat we het inplannen.


Het is erg belangrijk dat u bij de bestelling aanwezig bent op de door u gekozen levertijden. Of ervoor zorgen dat iemand op de hoogte is en klaar staat om uw bestelling in ontvangst te nemen en in de koelkast te leggen. Onze producten moeten koel worden bewaard, als onze bezorger uw bestelling niet persoonlijk kan afleveren, gaat deze verloren en is daarom niet-restitueerbaar en niet-compensabel. Controleer ook bij de bezorger of de bestelling klopt.


Als PIMSIE heeft geen contact met u opgenomen om u op de hoogte te stellen van een mogelijke vertraging, aarzel dan niet, neem direct telefonisch contact met ons op.