SAPJES & MYLKS

Excellent Juice is Juice dat fruit en groenten omzet van een vaste naar een vloeibare vorm, zonder hun gunstige eigenschappen weg te nemen.
Het belangrijkste bij deze metamorfose is dat deze groenten en fruit op geen enkel moment worden verwarmd of blootgesteld aan de lucht, wat zou resulteren in een aanzienlijk verlies aan voedingsstoffen.
Juicers en juicers, door een bepaalde warmte te produceren en door voedsel aan de lucht bloot te stellen, vernietigen de vitamines en voedingsstoffen in uw voedsel. Het verkregen sap heeft geen grote voedingswaarde meer.

De "Koudgeperste" methode is een langzame extractiemethode die geen warmte genereert en het sap tegen de lucht beschermt.
Door zijn techniek verhoogt het de opbrengst, de kwaliteit van het sap en de houdbaarheid.
Het gewonnen sap leeft: rijk aan voedingsstoffen (enzymen, mineralen en vitamines), rijk van kleur en met een unieke smaak. Bovendien is het vezelarm, waardoor de voedingsstoffen gemakkelijk kunnen worden opgenomen.

 


Onze "Cold Pressed" sappen zijn dat wel koude extracten met de X1-pers van Goodnature, de Rolls-Royce van de sapmarkt! Het maakt het mogelijk om vijf keer meer voedingsstoffen op te nemen dan conventionele sapcentrifuges drukt het voedsel zo hard dat het vruchtvlees bijna droog is en geen warmte afgeeft (de vijand van micronutriënten).

De verse groenten en fruit worden gemalen in de masticator en vervolgens langzaam geperst met de hydraulische pers, die het vruchtvlees van de vezels scheidt en dit kostbare sap filtert.

Het resultaat is een rijk sap, boordevol vitamines en andere voedingsstoffen! En het smaakt!


Ja, al onze Juices & Mylks zijn gemaakt met 100% biologische en verse ingrediënten (fruit, groenten, noten en kruiden). Deze keuze is met opzet gemaakt omdat het zo is beter :

Voor je gezondheid : Biologische producten bevatten 30 tot 40% meer voedingsstoffen dan andere.
Voor jouw veiligheid : Tijdens een eendaagse kuur drink je gemiddeld 10 tot 12 kilo fruit, groenten en noten. Het is veel ! Daarom was het voor ons essentieel om u producten aan te bieden die gegarandeerd zijn zonder GGO's, pesticiden en chemicaliën. Bovendien is de remedie gemaakt om precies dit soort gifstoffen uit uw lichaam te verwijderen.
Voor onze planeet : De filosofie van biologische voedselproductie respecteert de aarde en de levenden. Het zorgt voor het behoud van de biodiversiteit, het ecologische evenwicht, de duurzaamheid, de natuurlijke bemesting van planten, het bestrijdt op natuurlijke wijze ongedierte en werkt aan de bescherming van de bodemintegriteit. Dit is wat ons drijft.


Ja, om u alle voordelen van onze groenten en fruit te kunnen bieden, we persen onze Juices & Mylks vers, bottelen ze en bezorgen ze dezelfde dag nog! Ze bevatten geen conserveringsmiddelen, ze hebben geen pasteurisatie of HPP * -behandeling ondergaan.
Ze zijn 100% natuurlijk en bewaren hun kwaliteiten 4 dagen in de koelkast.

* Hoge drukverwerking: hogedrukbehandeling bedoeld om de houdbaarheid van voedingsproducten te verlengen.


We zullen pasteurisatie of de HPP-methode nooit overwegen, omdat deze behandelingen in strijd zijn met onze waarden en ons doel om u te voorzien van de meest voedingsrijke sappen.

Pasteurisatie (of sterilisatie) verhit het sap tot een hoge temperatuur, waardoor bacteriën, maar ook micronutriënten vernietigd worden. Vitaminen, mineralen en levende enzymen worden geëlimineerd. Het is voor ons ondenkbaar om u een ‘leeg’ drankje aan te bieden of een drankje waaraan vitamines zijn toegevoegd, zoals die op de markt worden aangeboden.

De HPP-behandeling (High Pressure Processing) is de nieuwe technologie die belooft de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verlengen "met behoud van de voedingsstoffen en dus de voordelen van de voedingsmiddelen in de sappen". De meeste koudgeperste sappen zijn tegenwoordig HPP. Plastic flessen worden in een kamer geladen die zich met water vult en ze aan hoge druk onderwerpt, waardoor ten minste 99,999% van de levende microben wordt gedood en de houdbaarheid met 20 tot 45 dagen wordt verlengd. Glas is niet compatibel met deze methode omdat het onder hoge druk zal breken. De twee belangrijkste voordelen zijn: een veiliger product (door bacteriën te vernietigen) en dat langer kan worden bewaard, wat de logistiek vergemakkelijkt (gemakkelijker op te slaan, te vervoeren, enz.).

Hoewel het waar is dat de HPP-methode veel minder vernederend is dan pasteurisatie, omdat het product hierdoor minder wordt verwarmd, is er in werkelijkheid geen serieus onderzoek gedaan naar de daadwerkelijke vernietiging en het verlies van voedingsstoffen. Sommige Amerikaanse studies hebben berekend dat deze HPP-methode 87-100% van de voedingsstoffen en slechts 20-60% van de enzymen behoudt. Maar deze tests werden op de dag van botteling uitgevoerd. Deze cijfers houden dus geen rekening met de natuurlijke afbraak door de bewaartijd (20 tot 45 dagen) die volgt op de behandeling.

Dit wetende, kunnen we een HPP-sap echt kwalificeren als "Vers", "Natuurlijk" of "Onverwerkt", een vloeistof die is verwerkt en die 1 maand kan worden bewaard?

Onze sappen, omdat ze vers zijn en gebotteld in glas, garanderen een superieure kwaliteit. Betere smaak en de zekerheid van meer vitamines en mineralen, zijn wij overtuigd.


In België wordt 91% van de vruchtensappen gemaakt van een concentraat dat langwerpig is met water. Naar onze mening zijn dit steriele sappen die al hun voordelen hebben verloren! Het verschil tussen onze sappen en die van de winkel zit in:

  • De best-to-worst productietechniek: “koud geperst” Sappen, 100% pure sappen en smoothies van Juice Bar, 100% pure sappen en smoothies uit de winkel, sappen uit concentraat, nectar, dranken met de smaak van fruit, gearomatiseerd water (diagram)
  • De extractiemiddelen: pers, extractor, centrifuge, blender, mixer
  • De conserveringsmiddelen (als die er zijn): koelen, invriezen, HPP, pascalisatie, flash-pasteurisatie, pasteurisatie, sterilisatie, ...
  • De verpakking: glas, vegan fles (100% biologisch afbreekbaar ... in 10 tot 20 jaar!), RPET, PET, traditioneel plastic

Afgezien van de techniek, zal niet de echte kwaliteit degene zijn die rekening houdt :

  • Uw gezondheid: zijn de grondstoffen BIOLOGISCH? GGO? Bevat dit sap echte voedingsstoffen of is het "leeg"? Bevat het toegevoegde suikers? Vitaminen toegevoegd?
  • Onze planeet: elke plastic container stoot nanodeeltjes uit ... Dus waar komt deze plastic fles terecht? Zijn deze gebruikte appels overbehandeld met pesticiden? Hoe reisde mijn sap? Wat doen we met afval? Worden ze opnieuw geïntegreerd in het recyclingcircuit?
  • Mens: Is de producent de juiste prijs betaald? Behandelt het bedrijf zijn werknemers goed?

Naast persen verse en biologische groenten en fruit, ambachtelijk, op de beste pers, we verwerken onze sappen niet en we voegen geen suiker toe, wat betekent dat ons sap rijk is aan gemakkelijk opneembare voedingsstoffen. Als kers op de taart zijn we ecologisch verantwoord: we kopen in bij een groothandel die de voorkeur geeft aan lokale producenten, we bottelen in glas, recupereren uw flessen voor hergebruik en ons plantaardig afval wordt teruggewonnen en gerecycled..

Onberispelijke kwaliteit, uw gezondheid, die van de planeet, en van onze producenten en medewerkers, is een constante zorg voor ons. En dat maakt voor ons het verschil.


Elke fles 250 ml van ons sap, bevat 500 gram tot 1 kilo verse, biologische groenten en fruit, afkomstig van groothandels in directe samenwerking met producenten en telers. Ze worden met de hand geperst en gebotteld in glazen flessen.
Bovendien wanneer we halen je flessen op, we wassen ze en we geven je € 1, - per teruggestuurde fles. Als je een doos met 6 sappen koopt, krijg je 6 € terug. Als u een 3-daagse kuur bestelt, krijgt u 36 € terug!


Glas was meteen duidelijk. Duurzaam, oneindig herbruikbaar, 100% gezond, het is een nobele verpakking en van veel betere kwaliteit dan plastic. Bovendien houdt het de kou beter vast, wat een indruk van versheid geeft en de smaak van onze sappen verbetert!


Behalve dat het beter is voor uw gezondheid en ecologisch, Met onze glazen flessen kunnen wij u statiegeld aanbieden, wat u een tegoedbon van € 1 per fles van 250 ml bespaart!
Wanneer u uw eerste bestelling van onze sappen ontvangt PIMSIE, ontvang je automatisch een promotiecode van € 1 per fles van 250 ml per e-mail, die je bij je volgende aankoop moet invoeren, easy peasy.
Concreet is uw voordeel dat als u een doos met 6 sappen koopt en ons uw olieverversingen geeft, u een tegoedbon van 6 € krijgt. Bestel je een 3-daagse kuur dan win je een tegoedbon van € 36, - terug!
Gedurende deze tijd wassen en steriliseren we uw flessen, om ze opnieuw te gebruiken voor onze toekomstige bestellingen.
NB: u kunt onze mooie flesjes ook houden om ze een tweede leven te geven, u hoeft ze niet aan ons te geven.


Ja, deze afwikkeling is normaal. Hoge niveaus van polyfenolen en antioxidanten kunnen uw sap ook geel of bruin maken. Het is een goed teken! Dit getuigt dat producten PIMSIE zijn 100% natuurlijk, omdat we geen conserveringsmiddelen gebruiken, en dat doen we ook niet.
Als uw sap, dat niet is geopend, in de koelkast heeft gelegen en minder dan 4 dagen oud is, gaat het goed.
Schud de fles goed en geniet ervan!


Ja, het is heel goed mogelijk. De sappen zijn gemaakt van verse biologische groenten en fruit. Afhankelijk van het seizoen en / of weersomstandigheden kunnen er enkele variaties in smaak of kleur optreden. Elk sap is authentiek!


De term 'sap maken' komt uit de Verenigde Staten en betekent ' consumeer fruit en groenten in de vorm van sap ".
Door sap te maken, kunt u een grote hoeveelheid fruit en groenten, en dus essentiële vitamines en mineralen, aan uw dieet toevoegen door naast uw vaste dieet ook sappen te drinken. Het doel is om een rijkere, gevarieerde en uitgebalanceerde voeding.

"Juicen" wordt vaak geassocieerd met "reinigen" / "genezen", wat erin bestaat u slechts 1 tot een paar dagen sap te geven om uw lichaam te laten rusten. Een soort vasten. De "reiniging" wordt één of meerdere keren per jaar gedaan, afhankelijk van uw behoeften en wensen.

Waarom juinen? Want met de levens die we leiden, laten we eerlijk zijn, het is nogal moeilijk om 5 porties van verschillende soorten fruit en groenten in ons dagelijks leven te integreren.
Onze moderne voeding, arm aan voedingsstoffen, is niet langer voldoende voor een bevredigende inname.
In België blijft de consumptie van groenten en fruit ver achter bij de aanbevelingen van de WHO. Minder dan de helft (47%) van de Belgen van 3 tot 64 jaar consumeert dagelijks vers fruit en slechts 38% verse groenten. 9% van de bevolking consumeert de aanbevolen hoeveelheden fruit en 5% consumeert de aanbevolen hoeveelheden groenten. Het verbruik bleef tussen 2004 en 2014 ongewijzigd.
(Bron: Bel S, Tafforeau J (red.). Voedselconsumptiepeiling 2014-2015. Rapport 4).

Bovendien, uw behoefte aan vitaminen en mineralen zijn boven het gemiddelde als: je atletische zijn onderhevig aan stress, in de derde leeftijd, als u zwanger bent, als u in de vervuiling leeft, als u rookt, als je in het midden van de groei , als u een afslankdieet volgt, in geval van infectie, chronische ziekte, als u een behandeling ondergaat, ...

Dat is de reden, we zijn er om u te helpen een verschil te maken! In feite is dat goed, dat is ons doel. We hebben inderdaad alle juiste ingrediënten die u zullen helpen een uitgebalanceerd dieet te volgen.

Door onze PIMSIE-sappen te integreren in uw dieet "sapstijl" is een gemakkelijke manier om de dosis fruit en groenten te verhogen (500 g tot 1 kg per 250 ml) rauw, die je dagelijks nodig hebt. De vitamines en mineralen die ze bevatten, vervullen essentiële functies:
Ze bevorderen niet alleen de algemene gezondheid en geven u energie, ze helpen ook uw cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, de bloedstroom te verhogen, uw immuunsysteem te versterken en ontstekingen te verminderen. Het vermindert ook het risico op het oplopen van / of vechten tegen bepaalde chronische ziekten.

Wat jij laat je beter groeien, ouder worden, denken, slapen, werken, sporten, gelukkiger zijn, minder gestrest, je beschermen tegen ziektes, ... Gezond worden is het doel!

Uit voorzorg adviseren wij mensen met een kwetsbaar immuunsysteem (na behandeling of in het kader van een ziekte), ouders van kinderen in fragiele gezondheid, en zwangere en zogende vrouwen, om advies te vragen hun arts alvorens het te drinken onze sappen, waarin wordt bepaald dat zij zijn rauw, biologisch en onbewerkt.


Als u medische problemen heeft (diabetes, hoge bloeddruk, kanker,…), of als u medicijnen gebruikt, kunnen onze biologische sappen uw lichaam buitengewone voordelen bieden! Maar, we zullen u altijd adviseren om uw arts te raadplegen voordat u onze sappen gebruikt, of om onder toezicht van een arts te staan; of een voedingsdeskundige, voordat u aan een van onze kuren begint.
Onze sappen zijn rauw, biologisch, onbewerkt, dit betekent dat ze, zelfs na zeer zorgvuldige reiniging, mogelijk nog steeds micro-organismen kunnen bevatten. Bovendien kunnen sommige van onze ingrediënten (gember, houtskool,…) uw behandeling verstoren.
Dus neem contact op met uw arts, als hij het eens is onder bepaalde voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op en geef ons zijn opmerkingen, we zijn hier om u te helpen, en indien nodig een aantal van onze formules aan te passen. Weet dat we ons uiterste best doen om de meest onberispelijke hygiëne mogelijk te maken.
We zullen nooit de HPP-methode of pasteurisatie van onze sappen overwegen die in strijd is met onze waarden en ons doel om ervoor te zorgen dat we u de meest voedingsrijke sappen bieden.


We raden u aan om contact op te nemen met uw huisarts of uw gynaecoloog om zijn mening te vragen voordat u onze sappen consumeert, omdat deze rauw, biologisch en onbehandeld.

In principe, Koudgeperste sappen zijn, naast een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, een uitstekende manier om vitamines en mineralen in te slaan !

We raden onze sapkuren ten zeerste af voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Gedurende deze tijd in uw leven heeft uw lichaam meer energie nodig dan normaal voor u en uw baby. Jezelf alleen sap geven, zonder enige andere input van voedingsstoffen, is echt niet goed om te doen. U loopt het risico niet aan uw voedingsbehoeften en die van uw baby te voldoen.


Natuurlijk ! Als het kind gezond is, onze sappen en mylks zijn een geweldige manier om een gezonde dosis fruit, groenten en noten aan uw dagelijkse routine toe te voegen, en zijn een geweldig alternatief voor gepasteuriseerde, overdreven gezoete softs en sappen die uit de winkel komen.

Onze kuren, die bestaan uit het eten van alleen sappen en mylks zonder enige andere voedingsbijdrage, zijn ontwikkeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. We verkopen onze kuren niet aan minderjarigen.


De ingrediënten van onze Juices & Mylks staan altijd vermeld op elk van hun productfiches, evenals op het etiket van hun fles. Allergenen zijn vetgedrukt en onderstreept.

U kunt ook het lijst van al onze producten en allergenen
Houd er rekening mee dat we in een werkplaats werken waar we mee omgaan selderij en noten (amandelen). Als u een ernstige allergie heeft voor een van onze ingrediënten, bestaat er een risico op kruisbesmetting.

Tegelijkertijd garanderen we dat al onze Juices & Mylks zijn veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, zonder toevoegingen.


Helaas hebben de media deze informatie herhaald, zonder te specificeren om welke sappen het gaat.

Onze sappen zijn gemaakt van fruit en verse groenten (vooral donkergroene groenten, zoals spinazie of boerenkool) en we voegen NOOIT geraffineerde suiker toe. Ze verschillen sterk van commerciële sappen, of sappen die uitsluitend van fruit zijn gemaakt, zonder groenten. Onze sappen bevatten meer voedingsstoffen en zijn veel minder zoet.

Kleine tips: Als u suikerarme sappen wilt kopen, moet u rekening houden met twee parameters:

  • De kwaliteit van het sap

De familie Jus is enorm en zeer gevarieerd. Er zijn sappen van zeer lage kwaliteit en andere die zeer veel voedingsstoffen bevatten. Tussen een winkel koopt geconcentreerd en gepasteuriseerd vruchtensap (niet meer alle natuurlijke, met de toevoeging van geraffineerde suiker, dus ledigen van nutriënten) en een ultra-vers koud geperste sap, onbehandeld, geperst met biologische groenten en fruit, is er een heel duidelijk verschil.

  • De snelheid van het fruit in het sap

Fruit bevat een natuurlijke suiker, fructose. Natuurlijk zal een sap dat alleen fruit bevat, daarom rijker zijn aan suiker en calorieën dan een sap dat uit fruit bestaat. en groenten.
Bovendien verhoogt het toevoegen van groenten de voedingswaarde van de sappen, daarom is het erg interessant om ze toe te voegen. Helaas worden de meeste in de winkel gekochte sappen vaak volledig gemaakt van fruit en worden ze ook vaak op smaak gebracht met geraffineerde suiker.
Als je op zoek bent naar sappen met een extreem laag suikergehalte, dan is Green Juices iets voor jou!


Ja, onze sappen bevatten heel weinig vezels en daarom zijn ze geweldig.

We zeggen niet dat vezels slecht zijn. Ze zijn essentieel voor ons lichaam.

Maar onze kuren zijn bedoeld om uw spijsvertering rust te geven en daardoor energie vrij te maken zodat uw lichaam zichzelf kan reinigen. Een sapkuur die meer vezels bevat, zal minder effectief zijn, omdat het spijsverteringssysteem energie moet leveren om deze vezels af te breken. Zonder vezels neemt ons lichaam voedingsstoffen (enzymen, vitamines en minerale zouten) beter op.


Helaas niet altijd. Seizoensgebondenheid is belangrijk voor ons en we zijn verheugd om van de producten te genieten wanneer de natuur heeft besloten ze aan ons aan te bieden. Maar als we de seizoenen nauwgezet zouden volgen, zou je in de winter geen keus hebben. Dus moesten we onze eigen maken en besluit om u het hele jaar door geweldige sappen te presenteren, en andere die typisch seizoensgebonden zijn.


Ja, Juices & Mylks PIMSIE zijn gegarandeerd: cruely free, vegetarisch, veganistisch, veganistisch, raw food, paleo, glutenvrij en lactosevrij.


Weet dat PIMSIE bevriest nooit zijn Juices & Mylks!
Maar als u ze langer wilt bewaren, is dit een optie die de vitamines, mineralen, enzymen of de smaak van uw sappen niet vernietigt.
Zet zo snel mogelijk in de vriezer, de sappen zijn 6 maanden houdbaar zonder te verslechteren.
Ontdooi uw voedsel altijd door het in de koelkast te plaatsen, nooit op kamertemperatuur.
NB: Omdat onze flessen van glas zijn en tot de rand gevuld, vergeet niet een beetje sap te verwijderen voordat u ze in de vriezer legt.