FAQ

SAPPEN & MYLKS

Excellent Juice is Juice dat fruit en groenten omzet van een vaste naar een vloeibare vorm, zonder hun gunstige eigenschappen weg te nemen.
Het belangrijkste bij deze metamorfose is dat deze groenten en fruit op geen enkel moment worden verwarmd of blootgesteld aan de lucht, wat zou resulteren in een aanzienlijk verlies aan voedingsstoffen.
Juicers en juicers, door een bepaalde warmte te produceren en door voedsel aan de lucht bloot te stellen, vernietigen de vitamines en voedingsstoffen in uw voedsel. Het verkregen sap heeft geen grote voedingswaarde meer.

De "Koudgeperste" methode is een langzame extractiemethode die geen warmte genereert en het sap tegen de lucht beschermt.
Door zijn techniek verhoogt het de opbrengst, de kwaliteit van het sap en de houdbaarheid.
Het gewonnen sap leeft: rijk aan voedingsstoffen (enzymen, mineralen en vitamines), rijk van kleur en met een unieke smaak. Bovendien is het vezelarm, waardoor de voedingsstoffen gemakkelijk kunnen worden opgenomen.

 


Onze "Cold Pressed" sappen zijn dat wel koude extracten met de X1-pers van Goodnature, de Rolls-Royce van de sapmarkt! Het maakt het mogelijk om vijf keer meer voedingsstoffen op te nemen dan conventionele sapcentrifuges drukt het voedsel zo hard dat het vruchtvlees bijna droog is en geen warmte afgeeft (de vijand van micronutriënten).

De verse groenten en fruit worden gemalen in de masticator en vervolgens langzaam geperst met de hydraulische pers, die het vruchtvlees van de vezels scheidt en dit kostbare sap filtert.

Het resultaat is een rijk sap, boordevol vitamines en andere voedingsstoffen! En het smaakt!


Ja, al onze Juices & Mylks zijn gemaakt met 100% biologische en verse ingrediënten (fruit, groenten, noten en kruiden). Deze keuze is met opzet gemaakt omdat het zo is beter :

Voor je gezondheid : Biologische producten bevatten 30 tot 40% meer voedingsstoffen dan andere.
Voor jouw veiligheid : Tijdens een eendaagse kuur drink je gemiddeld 10 tot 12 kilo fruit, groenten en noten. Het is veel ! Daarom was het voor ons essentieel om u producten aan te bieden die gegarandeerd zijn zonder GGO's, pesticiden en chemicaliën. Bovendien is de remedie gemaakt om precies dit soort gifstoffen uit uw lichaam te verwijderen.
Voor onze planeet : De filosofie van biologische voedselproductie respecteert de aarde en de levenden. Het zorgt voor het behoud van de biodiversiteit, het ecologische evenwicht, de duurzaamheid, de natuurlijke bemesting van planten, het bestrijdt op natuurlijke wijze ongedierte en werkt aan de bescherming van de bodemintegriteit. Dit is wat ons drijft.


Ja, om u alle voordelen van onze groenten en fruit te kunnen bieden, we persen onze Juices & Mylks vers, bottelen ze en bezorgen ze dezelfde dag nog! Ze bevatten geen conserveringsmiddelen, ze hebben geen pasteurisatie of HPP * -behandeling ondergaan.
Ze zijn 100% natuurlijk en bewaren hun kwaliteiten 4 dagen in de koelkast.

* Hoge drukverwerking: hogedrukbehandeling bedoeld om de houdbaarheid van voedingsproducten te verlengen.


We zullen pasteurisatie of de HPP-methode nooit overwegen, omdat deze behandelingen in strijd zijn met onze waarden en ons doel om u te voorzien van de meest voedingsrijke sappen.

Pasteurisatie (of sterilisatie) verhit het sap tot een hoge temperatuur, waardoor bacteriën, maar ook micronutriënten vernietigd worden. Vitaminen, mineralen en levende enzymen worden geëlimineerd. Het is voor ons ondenkbaar om u een ‘leeg’ drankje aan te bieden of een drankje waaraan vitamines zijn toegevoegd, zoals die op de markt worden aangeboden.

De HPP-behandeling (High Pressure Processing) is de nieuwe technologie die belooft de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verlengen "met behoud van de voedingsstoffen en dus de voordelen van de voedingsmiddelen in de sappen". De meeste koudgeperste sappen zijn tegenwoordig HPP. Plastic flessen worden in een kamer geladen die zich met water vult en ze aan hoge druk onderwerpt, waardoor ten minste 99,999% van de levende microben wordt gedood en de houdbaarheid met 20 tot 45 dagen wordt verlengd. Glas is niet compatibel met deze methode omdat het onder hoge druk zal breken. De twee belangrijkste voordelen zijn: een veiliger product (door bacteriën te vernietigen) en dat langer kan worden bewaard, wat de logistiek vergemakkelijkt (gemakkelijker op te slaan, te vervoeren, enz.).

Hoewel het waar is dat de HPP-methode veel minder vernederend is dan pasteurisatie, omdat het product hierdoor minder wordt verwarmd, is er in werkelijkheid geen serieus onderzoek gedaan naar de daadwerkelijke vernietiging en het verlies van voedingsstoffen. Sommige Amerikaanse studies hebben berekend dat deze HPP-methode 87-100% van de voedingsstoffen en slechts 20-60% van de enzymen behoudt. Maar deze tests werden op de dag van botteling uitgevoerd. Deze cijfers houden dus geen rekening met de natuurlijke afbraak door de bewaartijd (20 tot 45 dagen) die volgt op de behandeling.

Dit wetende, kunnen we een HPP-sap echt kwalificeren als "Vers", "Natuurlijk" of "Onverwerkt", een vloeistof die is verwerkt en die 1 maand kan worden bewaard?

Onze sappen, omdat ze vers zijn en gebotteld in glas, garanderen een superieure kwaliteit. Betere smaak en de zekerheid van meer vitamines en mineralen, zijn wij overtuigd.


In België wordt 91% van de vruchtensappen gemaakt van een concentraat dat langwerpig is met water. Naar onze mening zijn dit steriele sappen die al hun voordelen hebben verloren! Het verschil tussen onze sappen en die van de winkel zit in:

 • De best-to-worst productietechniek: “koud geperst” Sappen, 100% pure sappen en smoothies van Juice Bar, 100% pure sappen en smoothies uit de winkel, sappen uit concentraat, nectar, dranken met de smaak van fruit, gearomatiseerd water (diagram)
 • De extractiemiddelen: pers, extractor, centrifuge, blender, mixer
 • De conserveringsmiddelen (als die er zijn): koelen, invriezen, HPP, pascalisatie, flash-pasteurisatie, pasteurisatie, sterilisatie, ...
 • De verpakking: glas, vegan fles (100% biologisch afbreekbaar ... in 10 tot 20 jaar!), RPET, PET, traditioneel plastic

Afgezien van de techniek, zal niet de echte kwaliteit degene zijn die rekening houdt :

 • Uw gezondheid: zijn de grondstoffen BIOLOGISCH? GGO? Bevat dit sap echte voedingsstoffen of is het "leeg"? Bevat het toegevoegde suikers? Vitaminen toegevoegd?
 • Onze planeet: elke plastic container stoot nanodeeltjes uit ... Dus waar komt deze plastic fles terecht? Zijn deze gebruikte appels overbehandeld met pesticiden? Hoe reisde mijn sap? Wat doen we met afval? Worden ze opnieuw geïntegreerd in het recyclingcircuit?
 • Mens: Is de producent de juiste prijs betaald? Behandelt het bedrijf zijn werknemers goed?

Naast persen verse en biologische groenten en fruit, ambachtelijk, op de beste pers, we verwerken onze sappen niet en we voegen geen suiker toe, wat betekent dat ons sap rijk is aan gemakkelijk opneembare voedingsstoffen. Als kers op de taart zijn we ecologisch verantwoord: we kopen in bij een groothandel die de voorkeur geeft aan lokale producenten, we bottelen in glas, recupereren uw flessen voor hergebruik en ons plantaardig afval wordt teruggewonnen en gerecycled..

Onberispelijke kwaliteit, uw gezondheid, die van de planeet, en van onze producenten en medewerkers, is een constante zorg voor ons. En dat maakt voor ons het verschil.


Elke fles 250 ml van ons sap, bevat 500 gram tot 1 kilo verse, biologische groenten en fruit, afkomstig van groothandels in directe samenwerking met producenten en telers. Ze worden met de hand geperst en gebotteld in glazen flessen.
Bovendien wanneer we halen je flessen op, we wassen ze en we geven je € 1, - per teruggestuurde fles. Als je een doos met 6 sappen koopt, krijg je 6 € terug. Als u een 3-daagse kuur bestelt, krijgt u 36 € terug!


Glas was meteen duidelijk. Duurzaam, oneindig herbruikbaar, 100% gezond, het is een nobele verpakking en van veel betere kwaliteit dan plastic. Bovendien houdt het de kou beter vast, wat een indruk van versheid geeft en de smaak van onze sappen verbetert!


Behalve dat het beter is voor uw gezondheid en ecologisch, Met onze glazen flessen kunnen wij u statiegeld aanbieden, wat u een tegoedbon van € 1 per fles van 250 ml bespaart!
Wanneer u uw eerste bestelling van onze sappen ontvangt PIMSIE, ontvang je automatisch een promotiecode van € 1 per fles van 250 ml per e-mail, die je bij je volgende aankoop moet invoeren, easy peasy.
Concreet is uw voordeel dat als u een doos met 6 sappen koopt en ons uw olieverversingen geeft, u een tegoedbon van 6 € krijgt. Bestel je een 3-daagse kuur dan win je een tegoedbon van € 36, - terug!
Gedurende deze tijd wassen en steriliseren we uw flessen, om ze opnieuw te gebruiken voor onze toekomstige bestellingen.
NB: u kunt onze mooie flesjes ook houden om ze een tweede leven te geven, u hoeft ze niet aan ons te geven.


Ja, deze afwikkeling is normaal. Hoge niveaus van polyfenolen en antioxidanten kunnen uw sap ook geel of bruin maken. Het is een goed teken! Dit getuigt dat producten PIMSIE zijn 100% natuurlijk, omdat we geen conserveringsmiddelen gebruiken, en dat doen we ook niet.
Als uw sap, dat niet is geopend, in de koelkast heeft gelegen en minder dan 4 dagen oud is, gaat het goed.
Schud de fles goed en geniet ervan!


Ja, het is heel goed mogelijk. De sappen zijn gemaakt van verse biologische groenten en fruit. Afhankelijk van het seizoen en / of weersomstandigheden kunnen er enkele variaties in smaak of kleur optreden. Elk sap is authentiek!


De term 'sap maken' komt uit de Verenigde Staten en betekent ' consumeer fruit en groenten in de vorm van sap ".
Door sap te maken, kunt u een grote hoeveelheid fruit en groenten, en dus essentiële vitamines en mineralen, aan uw dieet toevoegen door naast uw vaste dieet ook sappen te drinken. Het doel is om een rijkere, gevarieerde en uitgebalanceerde voeding.

"Juicen" wordt vaak geassocieerd met "reinigen" / "genezen", wat erin bestaat u slechts 1 tot een paar dagen sap te geven om uw lichaam te laten rusten. Een soort vasten. De "reiniging" wordt één of meerdere keren per jaar gedaan, afhankelijk van uw behoeften en wensen.

Waarom juinen? Want met de levens die we leiden, laten we eerlijk zijn, het is nogal moeilijk om 5 porties van verschillende soorten fruit en groenten in ons dagelijks leven te integreren.
Onze moderne voeding, arm aan voedingsstoffen, is niet langer voldoende voor een bevredigende inname.
In België blijft de consumptie van groenten en fruit ver achter bij de aanbevelingen van de WHO. Minder dan de helft (47%) van de Belgen van 3 tot 64 jaar consumeert dagelijks vers fruit en slechts 38% verse groenten. 9% van de bevolking consumeert de aanbevolen hoeveelheden fruit en 5% consumeert de aanbevolen hoeveelheden groenten. Het verbruik bleef tussen 2004 en 2014 ongewijzigd.
(Bron: Bel S, Tafforeau J (red.). Voedselconsumptiepeiling 2014-2015. Rapport 4).

Bovendien, uw behoefte aan vitaminen en mineralen zijn boven het gemiddelde als: je atletische zijn onderhevig aan stress, in de derde leeftijd, als u zwanger bent, als u in de vervuiling leeft, als u rookt, als je in het midden van de groei , als u een afslankdieet volgt, in geval van infectie, chronische ziekte, als u een behandeling ondergaat, ...

Dat is de reden, we zijn er om u te helpen een verschil te maken! In feite is dat goed, dat is ons doel. We hebben inderdaad alle juiste ingrediënten die u zullen helpen een uitgebalanceerd dieet te volgen.

Door onze PIMSIE-sappen te integreren in uw dieet "sapstijl" is een gemakkelijke manier om de dosis fruit en groenten te verhogen (500 g tot 1 kg per 250 ml) rauw, die je dagelijks nodig hebt. De vitamines en mineralen die ze bevatten, vervullen essentiële functies:
Ze bevorderen niet alleen de algemene gezondheid en geven u energie, ze helpen ook uw cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, de bloedstroom te verhogen, uw immuunsysteem te versterken en ontstekingen te verminderen. Het vermindert ook het risico op het oplopen van / of vechten tegen bepaalde chronische ziekten.

Wat jij laat je beter groeien, ouder worden, denken, slapen, werken, sporten, gelukkiger zijn, minder gestrest, je beschermen tegen ziektes, ... Gezond worden is het doel!

Uit voorzorg adviseren wij mensen met een kwetsbaar immuunsysteem (na behandeling of in het kader van een ziekte), ouders van kinderen in fragiele gezondheid, en zwangere en zogende vrouwen, om advies te vragen hun arts alvorens het te drinken onze sappen, waarin wordt bepaald dat zij zijn rauw, biologisch en onbewerkt.


Als u medische problemen heeft (diabetes, hoge bloeddruk, kanker,…), of als u medicijnen gebruikt, kunnen onze biologische sappen uw lichaam buitengewone voordelen bieden! Maar, we zullen u altijd adviseren om uw arts te raadplegen voordat u onze sappen gebruikt, of om onder toezicht van een arts te staan; of een voedingsdeskundige, voordat u aan een van onze kuren begint.
Onze sappen zijn rauw, biologisch, onbewerkt, dit betekent dat ze, zelfs na zeer zorgvuldige reiniging, mogelijk nog steeds micro-organismen kunnen bevatten. Bovendien kunnen sommige van onze ingrediënten (gember, houtskool,…) uw behandeling verstoren.
Dus neem contact op met uw arts, als hij het eens is onder bepaalde voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op en geef ons zijn opmerkingen, we zijn hier om u te helpen, en indien nodig een aantal van onze formules aan te passen. Weet dat we ons uiterste best doen om de meest onberispelijke hygiëne mogelijk te maken.
We zullen nooit de HPP-methode of pasteurisatie van onze sappen overwegen die in strijd is met onze waarden en ons doel om ervoor te zorgen dat we u de meest voedingsrijke sappen bieden.


We raden u aan om contact op te nemen met uw huisarts of uw gynaecoloog om zijn mening te vragen voordat u onze sappen consumeert, omdat deze rauw, biologisch en onbehandeld.

In principe, Koudgeperste sappen zijn, naast een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, een uitstekende manier om vitamines en mineralen in te slaan !

We raden onze sapkuren ten zeerste af voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Gedurende deze tijd in uw leven heeft uw lichaam meer energie nodig dan normaal voor u en uw baby. Jezelf alleen sap geven, zonder enige andere input van voedingsstoffen, is echt niet goed om te doen. U loopt het risico niet aan uw voedingsbehoeften en die van uw baby te voldoen.


Natuurlijk ! Als het kind gezond is, onze sappen en mylks zijn een geweldige manier om een gezonde dosis fruit, groenten en noten aan uw dagelijkse routine toe te voegen, en zijn een geweldig alternatief voor gepasteuriseerde, overdreven gezoete softs en sappen die uit de winkel komen.

Onze kuren, die bestaan uit het eten van alleen sappen en mylks zonder enige andere voedingsbijdrage, zijn ontwikkeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. We verkopen onze kuren niet aan minderjarigen.


De ingrediënten van onze Juices & Mylks staan altijd vermeld op elk van hun productfiches, evenals op het etiket van hun fles. Allergenen zijn vetgedrukt en onderstreept.

U kunt ook het lijst van al onze producten en allergenen
Houd er rekening mee dat we in een werkplaats werken waar we mee omgaan selderij en noten (amandelen). Als u een ernstige allergie heeft voor een van onze ingrediënten, bestaat er een risico op kruisbesmetting.

Tegelijkertijd garanderen we dat al onze Juices & Mylks zijn veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, zonder toevoegingen.


Helaas hebben de media deze informatie herhaald, zonder te specificeren om welke sappen het gaat.

Onze sappen zijn gemaakt van fruit en verse groenten (vooral donkergroene groenten, zoals spinazie of boerenkool) en we voegen NOOIT geraffineerde suiker toe. Ze verschillen sterk van commerciële sappen, of sappen die uitsluitend van fruit zijn gemaakt, zonder groenten. Onze sappen bevatten meer voedingsstoffen en zijn veel minder zoet.

Kleine tips: Als u suikerarme sappen wilt kopen, moet u rekening houden met twee parameters:

 • De kwaliteit van het sap

De familie Jus is enorm en zeer gevarieerd. Er zijn sappen van zeer lage kwaliteit en andere die zeer veel voedingsstoffen bevatten. Tussen een winkel koopt geconcentreerd en gepasteuriseerd vruchtensap (niet meer alle natuurlijke, met de toevoeging van geraffineerde suiker, dus ledigen van nutriënten) en een ultra-vers koud geperste sap, onbehandeld, geperst met biologische groenten en fruit, is er een heel duidelijk verschil.

 • De snelheid van het fruit in het sap

Fruit bevat een natuurlijke suiker, fructose. Natuurlijk zal een sap dat alleen fruit bevat, daarom rijker zijn aan suiker en calorieën dan een sap dat uit fruit bestaat. en groenten.
Bovendien verhoogt het toevoegen van groenten de voedingswaarde van de sappen, daarom is het erg interessant om ze toe te voegen. Helaas worden de meeste in de winkel gekochte sappen vaak volledig gemaakt van fruit en worden ze ook vaak op smaak gebracht met geraffineerde suiker.
Als je op zoek bent naar sappen met een extreem laag suikergehalte, dan is Green Juices iets voor jou!


Ja, onze sappen bevatten heel weinig vezels en daarom zijn ze geweldig.

We zeggen niet dat vezels slecht zijn. Ze zijn essentieel voor ons lichaam.

Maar onze kuren zijn bedoeld om uw spijsvertering rust te geven en daardoor energie vrij te maken zodat uw lichaam zichzelf kan reinigen. Een sapkuur die meer vezels bevat, zal minder effectief zijn, omdat het spijsverteringssysteem energie moet leveren om deze vezels af te breken. Zonder vezels neemt ons lichaam voedingsstoffen (enzymen, vitamines en minerale zouten) beter op.


Helaas niet altijd. Seizoensgebondenheid is belangrijk voor ons en we zijn verheugd om van de producten te genieten wanneer de natuur heeft besloten ze aan ons aan te bieden. Maar als we de seizoenen nauwgezet zouden volgen, zou je in de winter geen keus hebben. Dus moesten we onze eigen maken en besluit om u het hele jaar door geweldige sappen te presenteren, en andere die typisch seizoensgebonden zijn.


Ja, Juices & Mylks PIMSIE zijn gegarandeerd: cruely free, vegetarisch, veganistisch, veganistisch, raw food, paleo, glutenvrij en lactosevrij.


Weet dat PIMSIE bevriest nooit zijn Juices & Mylks!
Maar als u ze langer wilt bewaren, is dit een optie die de vitamines, mineralen, enzymen of de smaak van uw sappen niet vernietigt.
Zet zo snel mogelijk in de vriezer, de sappen zijn 6 maanden houdbaar zonder te verslechteren.
Ontdooi uw voedsel altijd door het in de koelkast te plaatsen, nooit op kamertemperatuur.
NB: Omdat onze flessen van glas zijn en tot de rand gevuld, vergeet niet een beetje sap te verwijderen voordat u ze in de vriezer legt.

SAPKUREN

A juice cure consists of replace your solid diet with our Fruit and vegetable juices.

 1. You choose your cure (more or less green) and its duration (1, 3, 5 or 7 days) depending on your experience. If this is your first treatment, we recommend that you start with a more colorful treatment. If you feel mentally ready to last three days, go for it! If not, start with a day. In general, the first three-day cure is a revelation!
 2. You receive 12 freshly squeezed juices of 250 ml per day of treatment, the evening before your first day.

Our current world and its way of life pushes our body to the limit. Very used, it draws a lot of energy to fight against the harmful substances of processed foods (which contain additives, are often too fatty, too sweet, too salty, ...), stress, pollution, alcohol, tobacco, ... Overloaded with toxins, our bodies become acidic and our organs filter less well.

This is why it is sometimes important to take a break and "cleanse" your body.

We don't believe in replacing all meals with liquids, we love to eat.
But, refraining from solid food for a few days a year gives the body a break.
By eating only Juice, your body will be able to use the energy, which is normally used to break down food, to de-clog itself. Your body cleanses itself, while filling up with good nutrients.

The cure also helps fight certain addictions. We sometimes go through periods of excess where we consume too much sugar, salt, tobacco, caffeine or alcohol, and we may experience more addiction. The cure helps the body and the brain to put into “reset” mode, makes us want to eat less, and consume more healthy products.

The body, lighter, purified in depth, finds all the energy it needs to start again on new bases! It is a stimulating experience, full of benefits, which gives you a feeling of control over your body.


To maximize its benefits, the juice cure is not done on a whim. She is preparing mentally and physically. Here are our little tips that you might find useful:

 1. Check your calendar and block a date ! Certain events, certain outings, could ruin your juice treatment (dinner with friends, parties, weekends, sporting event, etc.). Better to choose a calm moment, you will be mentally more serene (e).
 2. Prepare your body, and alkalize it as much as possible, the week before your treatment:
 • Hydrate yourself! Drinking at least 1.5 liters of water a day, herbal teas, infusions, is the best way to prepare for the cure. These speed up the renewal of your body's cells, which boosts your body's blood flow and healthy exchanges, cleanses your skin, and keeps your brain on the go.
  The best is to drink filtered water (with charcoal or ceramic beads for example) and drink it at room temperature.
 • Cut down on caffeine and tobacco (the stimulants) as much as possible.
  A healthy body is a body in acid-base balance. Unfortunately, coffee is acidic, and this acidity weakens the body. Plus it dehydrates you. Replacing it with green or white tea, or herbal teas, would be ideal. But we know how much you can be attached to it. Do your best to reduce it as much as possible.
  The cigarette is very harmful for your whole body, it intoxicates all your cells. So why don't you use the time of your cure as an opportunity to cut down or quit smoking? The Juice cure, and Juices, are often indicated as an aid to quitting smoking. Do your best to smoke as little as possible. It's not easy, but you can do it!
 • Limit fatty, sugary and refined foods low in micronutrients. During this period of preparation for your treatment, avoid as much as possible consuming junk food, industrial foods (ready meals, sauces, cookies, etc.), chocolate, softs, alcohol, meat * , farmed fish, wheat, dairy products, ...
  Increase nutrient dense foods that are richer in micronutrients (essential for the proper functioning of your body). Dishes should be homemade with organic vegetables and fruits, spices, seeds, legumes and oilseeds, whole grains, vegetable drinks and organic fish for non-vegetarians.
  If you're aiming for perfection: 75-80% of your diet should be raw, whole foods.

* Excess meat results in high levels of uric, phosphoric, and sulfuric acids, strong acids that are difficult to remove. Prefer legumes (beans, chickpeas, broad beans, lentils, ...).

 • Eat smaller portions than usual. Your meals should be light. You can introduce soups, salads, smoothies, sushi, ...
 • Ventilate yourself and incorporate regular exercise into your routine. If you are athletic, continue your training as usual and, if possible, exercise outdoors. If you don’t play sports, allow yourself some time in the fresh air and take deep breaths. One hour of walking per day, if possible in nature, will do you the greatest good!

We know how great, before a deprivation, the temptation to eat a burger with fries (and a good dose of mayonnaise yay!) Is great. Yes, it is very human. We assure you, for having tested it, that it will make your cure more difficult. Prefer to postpone this temptation to one week after stopping the treatment. Yes it is cruel! We know, we know! But it's for your own good, you'll thank us later.


You will receive 10 Juices and 2 Mylk of 250 ml per day. This is the equivalent of 10 to 12 kilograms of fruits and vegetables per day. Here are our tips for a more effective cure:

 • Lemon juice in the morning, a ritual!
  Squeeze half a lemon, or use our THE BRIDE Juice, and dilute it in lukewarm water, and drink it before the others, to start your day.
  Do not hesitate to keep this routine after the treatment. Its purpose is to start digestion, it strengthens the immune system, and boosts the body. You will quickly feel its benefits.
 • Drink a juice every 1 to 2 hours.
  PIMSIE gives you an order on your treatment order page, but you don't have to follow it at all. You decide which juice to drink based on your need at the time.
  If you are a novice, a little lost between all these bottles, no stress, here are two or three tips to help you choose your order:
  - As you read above, THE BRIDE on an empty stomach would be perfect to give you that little kick that will help you start your day.
  - Note that green and red juices are slightly sweet and more consistent, yellow juices and orange juices are lighter and sweeter.
  - Mylks are generally eaten in the evening, 2 hours before bedtime. They are kind of the little greedy reward, and most importantly they help you fall asleep.
  Even if you're not hungry, when it's time to drink your next juice, try drinking it. Being regular will help keep you from going hungry!
 • Take the time to drink your juices slowly, and if possible, chew them!
  Yes, that sounds weird. But drinking slowly, while chewing, causes salivation, which triggers digestive enzymes, which allow them to digest better, which will allow better absorption of nutrients in the stomach and intestines.
 • In addition to the three liters of fresh Juice and Mylk, you should drink at least two liters of water (to be combined with herbal tea or infusions) per day. This advice aims to help your lymphatic system drain and detoxify your organs. If you don't like water, you can add lemon juice, mint leaves or cucumber slices to it.
 • You might experience MCN syndrome (“Must Chew Now!” Translates to “I have to chew now!”), Which makes you feel hungry.. If you suffer from this syndrome during the treatment, ask yourself if you are really hungry, or if it is just the urge to chew. If you need to chew, you can bite into an ice cube, or just wait for it to pass. It's a little challenge! If, on the other hand, it's a real hunger, go for it! But, for a healthy, raw, organic food (carrots, an avocado with a little lemon, peas, a stalk of celery, a dozen nuts, ...), and do not feel guilty, your cure will not be. ruined so far.
 • Brush your body dry! Dry exfoliating promotes circulation, stimulates your lymphatic system, which will mobilize better and detoxify your body better.
  Brush your body with a brush made of natural bristles by making circular movements, always in the direction of the heart ! Start with the feet, then the calves, thighs, buttocks, back, stomach, hands, then arms, and bust. Avoid the throat, face and sensitive areas. Then go in the shower! Finish your shower with a minute of cold water to stimulate your blood circulation even better (from head to toe).
  The icing on the cake, oil your body with sesame or coconut oil. You will tell us the news.
 • Sweat! Sweating is the most effective way for your body to flush out toxins.
  But keep in mind that this is in "energy saving" mode, so it would be quite natural to reduce your exercise routine.
  If you're feeling weak or unfamiliar with sports, take a walk, brisk walk, stretch, do some yoga, go to the sauna, or jump rope.
  If you are an athlete and you feel fit to do your CrossFit session, go for it! The important thing is to listen to your body!
 • Relax and plan for full nights! The treatment is a special time, the ideal time to meditate, stretch, rest, sleep well and take naps, take deep breaths. Let your body and mind relax.
 • Congratulate yourself every day! Juicing isn't always easy, but remember that you are feeding your body about 10 to 12 pounds of vegetables and fruit per day. It’s a massive supply of super nutrients that nature gives you. After two or three days you should feel a sense of well-being that will last until the end of your treatment. Allow yourself to fully experience these feelings of fullness.
  You are doing a lot of good for your body and your mind!

Your digestive system being at rest during your treatment, it is important to resume a solid diet gently.

We advise you, during the first days after treatment, to continue to eat healthy, alkaline and light. To consume a lot of organic fruits and vegetables, oilseeds, lean meats and fish, to eat more in the form of smoothies, soups, salads, and to have light meals, if possible homemade. Avoid industrial products.

Now is also the time, if you think you have food intolerances, to add certain foods one by one (milk, soy, wheat, nuts, wine, etc.). You may be able to identify the food triggering your reactions yourself.


Some people may be in craving (sugars, coffees, etc.) and have reactions called "purification", before feeling the benefits of the cure. These reactions result in headaches, fatigue, diarrhea, nausea, or emotions (irritation, anxiety, fear, anger, depression). These reactions are natural, and they are a sign that your body is cleansing itself properly. And it is sometimes overwhelming, emotional. They are due to the sudden withdrawal of certain foods. Don't worry, these effects should wear off within 24 to 48 hours to give way to a boost of energy.


The important thing is to listen to yourself, the "right time" is different for everyone.
Some people get a lot of benefit from a 3 to 5 day cure as soon as they feel unwell., tired, depressed, constipated, heavy, swollen, when they feel they are no longer managing their diet, or quite simply when they no longer feel in tune with themselves. In general, slack is a good indicator !
Others are more regular, and do a one-day cure at the start of the week, like a mini-reset after their weekend. Still others plan their treatment each time they take a break (Christmas, New Year, etc.). Regular treatment strengthens your immune system and keeps you in good mental and physical health.

Still others prefer to take cures several weekends in a row for two months.
Finally, some choose to do a longer cure (5 to 7 days), two to four times a year, each in-season. Or a 3-day cure once a month, for example before and after the holidays, or during long weekends.

You will know and find out, after testing and feeling its effects, when you need or want it most..


Yes, you should continue to take your medication as usual, of course!


Yes, sweating helps remove "waste" from our body, but you need to stay tuned to your body!

Your energy level can be a little unpredictable during a treatment. If you are feeling weak, take it easy, limit yourself to light exercise, a walk, a bit of yoga, or stretching. If you're feeling good enough and energized for your boxing session, go for it!

Add some relaxation. The cure is a privileged moment, the ideal moment to rest and take naps. Let your body and mind relax.


Yes, but knowing that you might feel the effects of the cure which could interfere with your professional activities (fatigue, headaches, diarrhea, nausea, etc.).


Absolutely! In addition to the three liters of fresh vegetable juice, you should drink at least two liters of water. (to combine with herbal tea, infusions or lemon juice) per day. This is important in helping your lymphatic system to drain “waste” from your body.


Yes, herbal teas caffeine free go very well with a cure.
In fact, some people feel cautious during the treatment, this is a normal reaction. If so, bundle up tight and drink some tea to warm up.

Avoid black tea and prefer green and white teas, herbal teas and infusions of good quality.


It is better to avoid coffee during your treatment, because it acidifies your body and our goal is to alkalize it. But we know how important coffee is to some people, so do your best to decrease or eliminate the coffee during the cure.
For the addicts, our Mylk THE GODFATHER (cold brew coffee almond milk) contains caffeine and is less acidifying than traditional coffee. Don't hesitate to taste it!


No. Alcohol is a toxin that must be processed by the liver. The cure is designed to cleanse the liver and rid the body of its "waste", which is why it would be a shame to drink alcohol during the treatment and it would be even better to avoid it in the days before and after the treatment.

In addition, since you reduce your food intake, the effect of a drink will surely be much stronger. This is why, as much as possible, we advise you to avoid drinking alcohol during your treatment.


You may lose weight (+ - 2 kilos / 3 days of treatment, it's different for everyone) and put it back on.
Short-term weight loss is not the goal of a cure. But it especially helps you reset your eating habits, refresh yourself, give yourself a little challenge, eliminate cravings, question your diet, and surely take new healthier habits.


No. A cure, because it is only for a few days, is not a diet. You are not going to have a rebound effect. You will be able to lose a little weight during the treatment, which is above all a loss of water, which you could resume after the treatment, but nothing more.

The cure is a chance to reset your eating habits and eliminate the craving for processed foods. The cure helps break unhealthy habits, restore the connection between mind and body, and start a healthier lifestyle.


The goal of the cure is to replace all solid food with juice for a few days so that your body regains its full potential.
We will therefore encourage you, to reap all its benefits, to resist during the few days of the treatment, because it is really worth it!
We have included in our treatments that you have enough calories to get you through the day without feeling hungry. Also, the challenge aspect, if successful, will give you a little more confidence.

If you don't feel the energy to do a cure, PIMSIE also offers Juices to include in your solid diet.. You will be able to considerably increase your intake of good nutrients, and this on a daily basis!

If you feel that you are going to crack during your treatment, ask yourself if it is real hunger or if it is just the urge to chew. If you need to chew you can bite into an ice cube or wait for it to pass (yes, it will!). If, on the other hand, it's a real hunger, go for it! But not for a Big Mac. Prefer a healthy, raw, organic food (carrots, ten nuts, radishes, etc.).

And above all, don't beat yourself up. The experience of a cure is a small challenge, but must remain pleasant!


BESTELLING & LEVERING

Deadlines zijn momenteel Minimaal 48 uur. Dit betekent dat:

Indien u dinsdagavond bezorgd wenst te worden, u moet uw bestelling plaatsen vóór zondag 18.00 uur.
Indien u donderdagavond geleverd wilt hebben, u dient uw bestelling voor dinsdag 18.00 uur te plaatsen.
Indien u levering op vrijdagavond wenst,
u dient uw bestelling voor woensdag 18.00 uur door te geven.


Ja, u kunt uw bestelling tot 48 uur voor de dag van ontvangst uitstellen of annuleren.
Neem hiervoor contact met ons op en laat het ons weten uw bestelnummer, uw naam en telefoonnummer.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw bestelling te wijzigen of u terug te betalen.
Als u een grote verhindering heeft minder dan 48 uur voor ontvangst van uw bestelling, neem dan telefonisch contact met ons op (0470.94.73.54), we zullen ons best doen om u te helpen.


Omdat onze producten vers en bederfelijk zijn, worden er geen retourzendingen geaccepteerd. Wij garanderen de kwaliteit van al onze producten PIMSIE. Onze Juices & Mylks worden geperst en bij je thuisbezorgd of afgehaald bij PIMSIE LAB dezelfde dag.
Meer als je een probleem hebt met je bestelling, neem dan contact met ons op (0470.94.73.54). We zullen ons best doen om u te helpen.


U kunt uw bestellingen betalen veilig* op onze site door Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa, Apple Pay, Google Pay en Paypal

*Uw bankgegevens zijn nooit in ons bezit. Transacties worden volledig verwerkt door een beveiligde externe betalingsmodule.


Ja


Geen probleem, neem contact op PIMSIE, sturen we je een promotiecode van je volledige korting.


Helaas kunnen we een back-to-back promotiecode niet inwisselen. MAAR het is niet verloren, houd het warm in je brievenbus, je kunt het gebruiken voor je volgende bestelling. Als u twee promotiecodes combineert, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, zodat we u een promotiecode kunnen sturen voor uw volledige korting.


PIMSIE perst en dezelfde dag nog bezorgen! Momenteel rijdt onze bezorger kriskras door de 19 gemeenten van Brussel net zoals Linkebeek, Beersel, Sint-Genesius-Rode, Alsemberg En Waterloo.

En supplement van 8€ wordt gerekend voor elke levering.

Wees gerust, we bezorgen binnenkort in de rest van België.

Woont u in een andere gemeente en kunt u niet wachten om onze Juices te proeven, of wilt u geen bezorgkosten betalen, dan kunt u uw vers geperste bestellingen afhalen bij PIMSIE LAB gelegen Kerkstraat 20 te 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel/Brussel) of bij onze afhaalpunten:
- bocally & Zotte Pot, Stallestraat 280 te 1180 Ukkel.
- Mon Bouillon, gelegen Rue Gustave Defnet 1 in 1060 Sint-Gillis.

De herroeping is natuurlijk gratis!


PIMSIE levert in Brussel op dinsdag tussen 14u en 18u en op vrijdag tussen 16u en 20u
Voor overige gemeenten vinden leveringen plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur.


Ja, bij het afronden van uw bestelling wordt u aangeboden om deze te laten bezorgen (Local Delivery), of om uw aankoop op te halen (Store Pickup). U kunt er dus voor kiezen om uw vers geperste bestellingen af te halen in het LAB gelegen Kerkstraat 20 te 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel/Brussel) op Dinsdag, Donderdag en Vrijdag tussen 15.00 en 17.00 uur Opzeggen is gratis!

NIEUW Verzamel punten
PIMSIE biedt u de mogelijkheid om uw bestellingen gratis af te halen bij bocally & Zotte pot, grootwinkelbedrijf, Stallestraat 280 te 1180 Ukkel op dinsdag tussen 16.00 en 18.00 uur en donderdag en vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur of in Mon Bouillon , gelegen Rue Gustave Defnet 1 in 1060 Sint-Gillis op dinsdag tussen 14u en 18u


Ja natuurlijk. Maar vergeet niet om minimaal 48 uur van tevoren contact met ons op te nemen om uw aanvraag door te geven. PIMSIE vergoedt de bezorgkosten als je naar het LAB gaat en we vragen je om de bezorgkosten te betalen voordat je het inplant.


Het is erg belangrijk voor u om aanwezig te zijn op de bezorgmomenten die u heeft gekozen bij het plaatsen van uw bestelling. Of zorg dat iemand goed geïnformeerd is en klaar staat om je bestelling op te nemen en direct in de koelkast te zetten. Onze producten moeten koel blijven, als onze bezorger uw bestelling niet persoonlijk kan afleveren, gaat deze verloren en is daarom niet-restitueerbaar en niet-compenseerbaar. Check ook bij de bezorger of de bestelling klopt.


En PIMSIE geen contact met u heeft opgenomen om u te informeren over een mogelijke vertraging, aarzel dan niet, neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ons op (0470.94.73.54).