FAQ

SAPPEN & MYLKS

Excellent Juice is Juice dat fruit en groenten omzet van een vaste naar een vloeibare vorm, zonder hun gunstige eigenschappen weg te nemen.
Het belangrijkste bij deze metamorfose is dat deze groenten en fruit op geen enkel moment worden verwarmd of blootgesteld aan de lucht, wat zou resulteren in een aanzienlijk verlies aan voedingsstoffen.
Juicers en juicers, door een bepaalde warmte te produceren en door voedsel aan de lucht bloot te stellen, vernietigen de vitamines en voedingsstoffen in uw voedsel. Het verkregen sap heeft geen grote voedingswaarde meer.

De "Koudgeperste" methode is een langzame extractiemethode die geen warmte genereert en het sap tegen de lucht beschermt.
Door zijn techniek verhoogt het de opbrengst, de kwaliteit van het sap en de houdbaarheid.
Het gewonnen sap leeft: rijk aan voedingsstoffen (enzymen, mineralen en vitamines), rijk van kleur en met een unieke smaak. Bovendien is het vezelarm, waardoor de voedingsstoffen gemakkelijk kunnen worden opgenomen.

 


Onze "Cold Pressed" sappen zijn dat wel koude extracten met de X1-pers van Goodnature, de Rolls-Royce van de sapmarkt! Het maakt het mogelijk om vijf keer meer voedingsstoffen op te nemen dan conventionele sapcentrifuges drukt het voedsel zo hard dat het vruchtvlees bijna droog is en geen warmte afgeeft (de vijand van micronutriënten).

De verse groenten en fruit worden gemalen in de masticator en vervolgens langzaam geperst met de hydraulische pers, die het vruchtvlees van de vezels scheidt en dit kostbare sap filtert.

Het resultaat is een rijk sap, boordevol vitamines en andere voedingsstoffen! En het smaakt!


Ja, al onze Juices & Mylks zijn gemaakt met 100% biologische en verse ingrediënten (fruit, groenten, noten en kruiden). Deze keuze is met opzet gemaakt omdat het zo is beter :

Voor je gezondheid : Biologische producten bevatten 30 tot 40% meer voedingsstoffen dan andere.
Voor jouw veiligheid : Tijdens een eendaagse kuur drink je gemiddeld 10 tot 12 kilo fruit, groenten en noten. Het is veel ! Daarom was het voor ons essentieel om u producten aan te bieden die gegarandeerd zijn zonder GGO's, pesticiden en chemicaliën. Bovendien is de remedie gemaakt om precies dit soort gifstoffen uit uw lichaam te verwijderen.
Voor onze planeet : De filosofie van biologische voedselproductie respecteert de aarde en de levenden. Het zorgt voor het behoud van de biodiversiteit, het ecologische evenwicht, de duurzaamheid, de natuurlijke bemesting van planten, het bestrijdt op natuurlijke wijze ongedierte en werkt aan de bescherming van de bodemintegriteit. Dit is wat ons drijft.


Ja, om u alle voordelen van onze groenten en fruit te kunnen bieden, we persen onze Juices & Mylks vers, bottelen ze en bezorgen ze dezelfde dag nog! Ze bevatten geen conserveringsmiddelen, ze hebben geen pasteurisatie of HPP * -behandeling ondergaan.
Ze zijn 100% natuurlijk en bewaren hun kwaliteiten 4 dagen in de koelkast.

* Hoge drukverwerking: hogedrukbehandeling bedoeld om de houdbaarheid van voedingsproducten te verlengen.


We zullen pasteurisatie of de HPP-methode nooit overwegen, omdat deze behandelingen in strijd zijn met onze waarden en ons doel om u te voorzien van de meest voedingsrijke sappen.

Pasteurisatie (of sterilisatie) verhit het sap tot een hoge temperatuur, waardoor bacteriën, maar ook micronutriënten vernietigd worden. Vitaminen, mineralen en levende enzymen worden geëlimineerd. Het is voor ons ondenkbaar om u een ‘leeg’ drankje aan te bieden of een drankje waaraan vitamines zijn toegevoegd, zoals die op de markt worden aangeboden.

De HPP-behandeling (High Pressure Processing) is de nieuwe technologie die belooft de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verlengen "met behoud van de voedingsstoffen en dus de voordelen van de voedingsmiddelen in de sappen". De meeste koudgeperste sappen zijn tegenwoordig HPP. Plastic flessen worden in een kamer geladen die zich met water vult en ze aan hoge druk onderwerpt, waardoor ten minste 99,999% van de levende microben wordt gedood en de houdbaarheid met 20 tot 45 dagen wordt verlengd. Glas is niet compatibel met deze methode omdat het onder hoge druk zal breken. De twee belangrijkste voordelen zijn: een veiliger product (door bacteriën te vernietigen) en dat langer kan worden bewaard, wat de logistiek vergemakkelijkt (gemakkelijker op te slaan, te vervoeren, enz.).

Hoewel het waar is dat de HPP-methode veel minder vernederend is dan pasteurisatie, omdat het product hierdoor minder wordt verwarmd, is er in werkelijkheid geen serieus onderzoek gedaan naar de daadwerkelijke vernietiging en het verlies van voedingsstoffen. Sommige Amerikaanse studies hebben berekend dat deze HPP-methode 87-100% van de voedingsstoffen en slechts 20-60% van de enzymen behoudt. Maar deze tests werden op de dag van botteling uitgevoerd. Deze cijfers houden dus geen rekening met de natuurlijke afbraak door de bewaartijd (20 tot 45 dagen) die volgt op de behandeling.

Dit wetende, kunnen we een HPP-sap echt kwalificeren als "Vers", "Natuurlijk" of "Onverwerkt", een vloeistof die is verwerkt en die 1 maand kan worden bewaard?

Onze sappen, omdat ze vers zijn en gebotteld in glas, garanderen een superieure kwaliteit. Betere smaak en de zekerheid van meer vitamines en mineralen, zijn wij overtuigd.


In België wordt 91% van de vruchtensappen gemaakt van een concentraat dat langwerpig is met water. Naar onze mening zijn dit steriele sappen die al hun voordelen hebben verloren! Het verschil tussen onze sappen en die van de winkel zit in:

 • De best-to-worst productietechniek: “koud geperst” Sappen, 100% pure sappen en smoothies van Juice Bar, 100% pure sappen en smoothies uit de winkel, sappen uit concentraat, nectar, dranken met de smaak van fruit, gearomatiseerd water (diagram)
 • De extractiemiddelen: pers, extractor, centrifuge, blender, mixer
 • De conserveringsmiddelen (als die er zijn): koelen, invriezen, HPP, pascalisatie, flash-pasteurisatie, pasteurisatie, sterilisatie, ...
 • De verpakking: glas, vegan fles (100% biologisch afbreekbaar ... in 10 tot 20 jaar!), RPET, PET, traditioneel plastic

Afgezien van de techniek, zal niet de echte kwaliteit degene zijn die rekening houdt :

 • Uw gezondheid: zijn de grondstoffen BIOLOGISCH? GGO? Bevat dit sap echte voedingsstoffen of is het "leeg"? Bevat het toegevoegde suikers? Vitaminen toegevoegd?
 • Onze planeet: elke plastic container stoot nanodeeltjes uit ... Dus waar komt deze plastic fles terecht? Zijn deze gebruikte appels overbehandeld met pesticiden? Hoe reisde mijn sap? Wat doen we met afval? Worden ze opnieuw geïntegreerd in het recyclingcircuit?
 • Mens: Is de producent de juiste prijs betaald? Behandelt het bedrijf zijn werknemers goed?

Naast persen verse en biologische groenten en fruit, ambachtelijk, op de beste pers, we verwerken onze sappen niet en we voegen geen suiker toe, wat betekent dat ons sap rijk is aan gemakkelijk opneembare voedingsstoffen. Als kers op de taart zijn we ecologisch verantwoord: we kopen in bij een groothandel die de voorkeur geeft aan lokale producenten, we bottelen in glas, recupereren uw flessen voor hergebruik en ons plantaardig afval wordt teruggewonnen en gerecycled..

Onberispelijke kwaliteit, uw gezondheid, die van de planeet, en van onze producenten en medewerkers, is een constante zorg voor ons. En dat maakt voor ons het verschil.


Elke fles 250 ml van ons sap, bevat 500 gram tot 1 kilo verse, biologische groenten en fruit, afkomstig van groothandels in directe samenwerking met producenten en telers. Ze worden met de hand geperst en gebotteld in glazen flessen.
Bovendien wanneer we halen je flessen op, we wassen ze en we geven je € 1, - per teruggestuurde fles. Als je een doos met 6 sappen koopt, krijg je 6 € terug. Als u een 3-daagse kuur bestelt, krijgt u 36 € terug!


Glas was meteen duidelijk. Duurzaam, oneindig herbruikbaar, 100% gezond, het is een nobele verpakking en van veel betere kwaliteit dan plastic. Bovendien houdt het de kou beter vast, wat een indruk van versheid geeft en de smaak van onze sappen verbetert!


Behalve dat het beter is voor uw gezondheid en ecologisch, Met onze glazen flessen kunnen wij u statiegeld aanbieden, wat u een tegoedbon van € 1 per fles van 250 ml bespaart!
Wanneer u uw eerste bestelling van onze sappen ontvangt PIMSIE, ontvang je automatisch een promotiecode van € 1 per fles van 250 ml per e-mail, die je bij je volgende aankoop moet invoeren, easy peasy.
Concreet is uw voordeel dat als u een doos met 6 sappen koopt en ons uw olieverversingen geeft, u een tegoedbon van 6 € krijgt. Bestel je een 3-daagse kuur dan win je een tegoedbon van € 36, - terug!
Gedurende deze tijd wassen en steriliseren we uw flessen, om ze opnieuw te gebruiken voor onze toekomstige bestellingen.
NB: u kunt onze mooie flesjes ook houden om ze een tweede leven te geven, u hoeft ze niet aan ons te geven.


Ja, deze afwikkeling is normaal. Hoge niveaus van polyfenolen en antioxidanten kunnen uw sap ook geel of bruin maken. Het is een goed teken! Dit getuigt dat producten PIMSIE zijn 100% natuurlijk, omdat we geen conserveringsmiddelen gebruiken, en dat doen we ook niet.
Als uw sap, dat niet is geopend, in de koelkast heeft gelegen en minder dan 4 dagen oud is, gaat het goed.
Schud de fles goed en geniet ervan!


Ja, het is heel goed mogelijk. De sappen zijn gemaakt van verse biologische groenten en fruit. Afhankelijk van het seizoen en / of weersomstandigheden kunnen er enkele variaties in smaak of kleur optreden. Elk sap is authentiek!


De term 'sap maken' komt uit de Verenigde Staten en betekent ' consumeer fruit en groenten in de vorm van sap ".
Door sap te maken, kunt u een grote hoeveelheid fruit en groenten, en dus essentiële vitamines en mineralen, aan uw dieet toevoegen door naast uw vaste dieet ook sappen te drinken. Het doel is om een rijkere, gevarieerde en uitgebalanceerde voeding.

"Juicen" wordt vaak geassocieerd met "reinigen" / "genezen", wat erin bestaat u slechts 1 tot een paar dagen sap te geven om uw lichaam te laten rusten. Een soort vasten. De "reiniging" wordt één of meerdere keren per jaar gedaan, afhankelijk van uw behoeften en wensen.

Waarom juinen? Want met de levens die we leiden, laten we eerlijk zijn, het is nogal moeilijk om 5 porties van verschillende soorten fruit en groenten in ons dagelijks leven te integreren.
Onze moderne voeding, arm aan voedingsstoffen, is niet langer voldoende voor een bevredigende inname.
In België blijft de consumptie van groenten en fruit ver achter bij de aanbevelingen van de WHO. Minder dan de helft (47%) van de Belgen van 3 tot 64 jaar consumeert dagelijks vers fruit en slechts 38% verse groenten. 9% van de bevolking consumeert de aanbevolen hoeveelheden fruit en 5% consumeert de aanbevolen hoeveelheden groenten. Het verbruik bleef tussen 2004 en 2014 ongewijzigd.
(Bron: Bel S, Tafforeau J (red.). Voedselconsumptiepeiling 2014-2015. Rapport 4).

Bovendien, uw behoefte aan vitaminen en mineralen zijn boven het gemiddelde als: je atletische zijn onderhevig aan stress, in de derde leeftijd, als u zwanger bent, als u in de vervuiling leeft, als u rookt, als je in het midden van de groei , als u een afslankdieet volgt, in geval van infectie, chronische ziekte, als u een behandeling ondergaat, ...

Dat is de reden, we zijn er om u te helpen een verschil te maken! In feite is dat goed, dat is ons doel. We hebben inderdaad alle juiste ingrediënten die u zullen helpen een uitgebalanceerd dieet te volgen.

Door onze PIMSIE-sappen te integreren in uw dieet "sapstijl" is een gemakkelijke manier om de dosis fruit en groenten te verhogen (500 g tot 1 kg per 250 ml) rauw, die je dagelijks nodig hebt. De vitamines en mineralen die ze bevatten, vervullen essentiële functies:
Ze bevorderen niet alleen de algemene gezondheid en geven u energie, ze helpen ook uw cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, de bloedstroom te verhogen, uw immuunsysteem te versterken en ontstekingen te verminderen. Het vermindert ook het risico op het oplopen van / of vechten tegen bepaalde chronische ziekten.

Wat jij laat je beter groeien, ouder worden, denken, slapen, werken, sporten, gelukkiger zijn, minder gestrest, je beschermen tegen ziektes, ... Gezond worden is het doel!

Uit voorzorg adviseren wij mensen met een kwetsbaar immuunsysteem (na behandeling of in het kader van een ziekte), ouders van kinderen in fragiele gezondheid, en zwangere en zogende vrouwen, om advies te vragen hun arts alvorens het te drinken onze sappen, waarin wordt bepaald dat zij zijn rauw, biologisch en onbewerkt.


Als u medische problemen heeft (diabetes, hoge bloeddruk, kanker,…), of als u medicijnen gebruikt, kunnen onze biologische sappen uw lichaam buitengewone voordelen bieden! Maar, we zullen u altijd adviseren om uw arts te raadplegen voordat u onze sappen gebruikt, of om onder toezicht van een arts te staan; of een voedingsdeskundige, voordat u aan een van onze kuren begint.
Onze sappen zijn rauw, biologisch, onbewerkt, dit betekent dat ze, zelfs na zeer zorgvuldige reiniging, mogelijk nog steeds micro-organismen kunnen bevatten. Bovendien kunnen sommige van onze ingrediënten (gember, houtskool,…) uw behandeling verstoren.
Dus neem contact op met uw arts, als hij het eens is onder bepaalde voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op en geef ons zijn opmerkingen, we zijn hier om u te helpen, en indien nodig een aantal van onze formules aan te passen. Weet dat we ons uiterste best doen om de meest onberispelijke hygiëne mogelijk te maken.
We zullen nooit de HPP-methode of pasteurisatie van onze sappen overwegen die in strijd is met onze waarden en ons doel om ervoor te zorgen dat we u de meest voedingsrijke sappen bieden.


We raden u aan om contact op te nemen met uw huisarts of uw gynaecoloog om zijn mening te vragen voordat u onze sappen consumeert, omdat deze rauw, biologisch en onbehandeld.

In principe, Koudgeperste sappen zijn, naast een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, een uitstekende manier om vitamines en mineralen in te slaan !

We raden onze sapkuren ten zeerste af voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Gedurende deze tijd in uw leven heeft uw lichaam meer energie nodig dan normaal voor u en uw baby. Jezelf alleen sap geven, zonder enige andere input van voedingsstoffen, is echt niet goed om te doen. U loopt het risico niet aan uw voedingsbehoeften en die van uw baby te voldoen.


Natuurlijk ! Als het kind gezond is, onze sappen en mylks zijn een geweldige manier om een gezonde dosis fruit, groenten en noten aan uw dagelijkse routine toe te voegen, en zijn een geweldig alternatief voor gepasteuriseerde, overdreven gezoete softs en sappen die uit de winkel komen.

Onze kuren, die bestaan uit het eten van alleen sappen en mylks zonder enige andere voedingsbijdrage, zijn ontwikkeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. We verkopen onze kuren niet aan minderjarigen.


De ingrediënten van onze Juices & Mylks staan altijd vermeld op elk van hun productfiches, evenals op het etiket van hun fles. Allergenen zijn vetgedrukt en onderstreept.

U kunt ook het lijst van al onze producten en allergenen
Houd er rekening mee dat we in een werkplaats werken waar we mee omgaan selderij en noten (amandelen). Als u een ernstige allergie heeft voor een van onze ingrediënten, bestaat er een risico op kruisbesmetting.

Tegelijkertijd garanderen we dat al onze Juices & Mylks zijn veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, zonder toevoegingen.


Helaas hebben de media deze informatie herhaald, zonder te specificeren om welke sappen het gaat.

Onze sappen zijn gemaakt van fruit en verse groenten (vooral donkergroene groenten, zoals spinazie of boerenkool) en we voegen NOOIT geraffineerde suiker toe. Ze verschillen sterk van commerciële sappen, of sappen die uitsluitend van fruit zijn gemaakt, zonder groenten. Onze sappen bevatten meer voedingsstoffen en zijn veel minder zoet.

Kleine tips: Als u suikerarme sappen wilt kopen, moet u rekening houden met twee parameters:

 • De kwaliteit van het sap

De familie Jus is enorm en zeer gevarieerd. Er zijn sappen van zeer lage kwaliteit en andere die zeer veel voedingsstoffen bevatten. Tussen een winkel koopt geconcentreerd en gepasteuriseerd vruchtensap (niet meer alle natuurlijke, met de toevoeging van geraffineerde suiker, dus ledigen van nutriënten) en een ultra-vers koud geperste sap, onbehandeld, geperst met biologische groenten en fruit, is er een heel duidelijk verschil.

 • De snelheid van het fruit in het sap

Fruit bevat een natuurlijke suiker, fructose. Natuurlijk zal een sap dat alleen fruit bevat, daarom rijker zijn aan suiker en calorieën dan een sap dat uit fruit bestaat. en groenten.
Bovendien verhoogt het toevoegen van groenten de voedingswaarde van de sappen, daarom is het erg interessant om ze toe te voegen. Helaas worden de meeste in de winkel gekochte sappen vaak volledig gemaakt van fruit en worden ze ook vaak op smaak gebracht met geraffineerde suiker.
Als je op zoek bent naar sappen met een extreem laag suikergehalte, dan is Green Juices iets voor jou!


Ja, onze sappen bevatten heel weinig vezels en daarom zijn ze geweldig.

We zeggen niet dat vezels slecht zijn. Ze zijn essentieel voor ons lichaam.

Maar onze kuren zijn bedoeld om uw spijsvertering rust te geven en daardoor energie vrij te maken zodat uw lichaam zichzelf kan reinigen. Een sapkuur die meer vezels bevat, zal minder effectief zijn, omdat het spijsverteringssysteem energie moet leveren om deze vezels af te breken. Zonder vezels neemt ons lichaam voedingsstoffen (enzymen, vitamines en minerale zouten) beter op.


Helaas niet altijd. Seizoensgebondenheid is belangrijk voor ons en we zijn verheugd om van de producten te genieten wanneer de natuur heeft besloten ze aan ons aan te bieden. Maar als we de seizoenen nauwgezet zouden volgen, zou je in de winter geen keus hebben. Dus moesten we onze eigen maken en besluit om u het hele jaar door geweldige sappen te presenteren, en andere die typisch seizoensgebonden zijn.


Ja, Juices & Mylks PIMSIE zijn gegarandeerd: cruely free, vegetarisch, veganistisch, veganistisch, raw food, paleo, glutenvrij en lactosevrij.


Weet dat PIMSIE bevriest nooit zijn Juices & Mylks!
Maar als u ze langer wilt bewaren, is dit een optie die de vitamines, mineralen, enzymen of de smaak van uw sappen niet vernietigt.
Zet zo snel mogelijk in de vriezer, de sappen zijn 6 maanden houdbaar zonder te verslechteren.
Ontdooi uw voedsel altijd door het in de koelkast te plaatsen, nooit op kamertemperatuur.
NB: Omdat onze flessen van glas zijn en tot de rand gevuld, vergeet niet een beetje sap te verwijderen voordat u ze in de vriezer legt.

SAPKUREN

Een sapkuur bestaat uit vervang uw vaste dieet door onze fruit- en groentesappen.

 1. U kiest uw kuur (meer of minder groen) en de duur (1, 3, 5 of 7 dagen) afhankelijk van uw ervaring. Als dit uw eerste behandeling is, raden we u aan te beginnen met een meer kleurrijke behandeling. Als je je mentaal klaar voelt om drie dagen mee te gaan, ga ervoor! Zo niet, begin dan met een dag. Over het algemeen is de eerste driedaagse kuur een openbaring!
 2. U ontvangt 12 versgeperste sappen van 250 ml per behandelingsdag, de avond voor uw eerste dag.

Onze huidige wereld en zijn manier van leven drijft ons lichaam tot het uiterste. Zeer gebruikt, trekt veel energie om te vechten tegen de schadelijke stoffen van de verwerkte voedingsmiddelen (welke additieven bevatten, zijn vaak te vet, te zoet, te zout, ...), stress, vervuiling, alcohol, tabak, ... Overladen met gifstoffen, ons lichaam wordt zuur en onze organen filteren minder goed.

Daarom is het soms belangrijk om een pauze te nemen en uw lichaam te "reinigen".

We geloven niet in het vervangen van alle maaltijden door vloeistoffen, we houden van eten.
Maar een paar dagen per jaar afzien van vast voedsel geeft het lichaam een pauze.
Door alleen sap te eten, kan uw lichaam de energie, die normaal wordt gebruikt om voedsel af te breken, gebruiken om zichzelf te ontdoen. Jouw lichaam reinigt zichzelf en vult zich met goede voedingsstoffen.

De remedie helpt ook bij het bestrijden van bepaalde verslavingen. Soms maken we periodes van overmatige consumptie door waarin we te veel suiker, zout, tabak, cafeïne of alcohol consumeren, en kunnen we meer verslaafd raken. De remedie helpt het lichaam en de hersenen om in de "reset" -modus te gaan, waardoor we minder willen eten en meer gezonde producten willen consumeren.

Het lichaam, lichter, gezuiverd in de diepte, vindt alle energie die het nodig heeft om opnieuw te beginnen op een nieuwe basis! Het is een stimulerende ervaring, vol voordelen, die u een gevoel van controle over uw lichaam geeft.


Om de voordelen te maximaliseren, wordt de sapkuur niet in een opwelling gedaan. Ze bereidt zich mentaal en fysiek voor. Hier zijn onze kleine tips die u misschien nuttig vindt:

 1. Controleer uw agenda en blokkeer een date ! Bepaalde evenementen, bepaalde uitstapjes kunnen uw sapbehandeling verpesten (diner met vrienden, feesten, weekenden, sportevenementen, enz.). Het is beter om een rustig moment te kiezen, je zult mentaal rustiger zijn (e).
 2. Bereid uw lichaam voor en alkaliseer het zoveel mogelijk in de week voor uw behandeling:
 • Hydrateer jezelf! Het drinken van minstens 1,5 liter water per dag, kruidenthee, kruidenthee, is de beste manier om je voor te bereiden op de kuur. Deze versnellen de vernieuwing van de cellen van uw lichaam, wat de bloedstroom van uw lichaam en gezonde uitwisselingen stimuleert, uw huid reinigt en uw hersenen in beweging houdt.
  Het beste is om gefilterd water (met bijvoorbeeld houtskool of keramische kralen) te drinken en op kamertemperatuur te drinken.
 • Verminder zoveel mogelijk cafeïne en tabak (de stimulerende middelen).
  Een gezond lichaam is een lichaam in zuur-base-evenwicht. Helaas is koffie zuur, en deze zuurgraad verzwakt het lichaam. Bovendien droogt het je uit. Het zou ideaal zijn om het te vervangen door groene of witte thee of kruidenthee. Maar we weten hoeveel u eraan gehecht kunt zijn. Doe je best om het zoveel mogelijk te verminderen.
  De sigaret is erg schadelijk voor je hele lichaam, hij bedwelmt al je cellen. Dus waarom gebruik je de tijd van je genezing niet als een kans om te minderen of te stoppen met roken? De sapkuur en sappen worden vaak geïndiceerd als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Doe je best om zo min mogelijk te roken. Het is niet gemakkelijk, maar je kunt het!
 • Beperk vette, suikerachtige en geraffineerde voedingsmiddelen met weinig micronutriënten. Gedurende deze periode van voorbereiding voor uw behandeling, vermijd zoveel mogelijk consumeren junk food, industrieel voedsel (bereide maaltijden, sauzen, koekjes, enz.), Chocolade, softs, alcohol, vlees *, gekweekte vis, tarwe, zuivelproducten,. ..
  Verhoog voedingsrijke voedingsmiddelen die rijker zijn aan micronutriënten (essentieel voor het goed functioneren van uw lichaam). De gerechten moeten huisgemaakt zijn met biologische groenten en fruit, kruiden, zaden, peulvruchten en oliehoudende zaden, volle granen, plantaardige dranken en biologische vis voor niet-vegetariërs.
  Als je perfectie nastreeft: 75-80% van je dieet moet rauw, heel voedsel zijn.

* Overtollig vlees resulteert in hoge niveaus van urinezuur, fosforzuur en zwavelzuur, sterke zuren die moeilijk te verwijderen zijn. Geef de voorkeur aan peulvruchten (bonen, kikkererwten, tuinbonen, linzen, ...).

 • Eet kleinere porties dan normaal. Je maaltijden moeten licht zijn. U kunt soepen, salades, smoothies, sushi, ... introduceren.
 • Ventileer uzelf en neem regelmatige lichaamsbeweging op in uw routine. Als u atletisch bent, ga dan gewoon door met uw training en oefen, indien mogelijk, buiten. Als je geen sport beoefent, gun jezelf dan wat tijd in de frisse lucht en haal diep adem. Een uurtje wandelen per dag, indien mogelijk in de natuur, zal u het meeste goed doen!

We weten hoe groot, voor een ontbering, de verleiding is om een burger met friet (en een flinke dosis mayonaise yay!) Te eten, groot is. Ja, het is heel menselijk. We verzekeren u, omdat u het heeft getest, dat het uw genezing moeilijker zal maken. Stel deze verleiding liever uit tot een week na het stoppen van de behandeling. Ja, het is wreed! We weten het, we weten het! Maar het is voor uw eigen bestwil, u zult ons later bedanken.


U ontvangt 10 sappen en 2 Mylk van 250 ml per dag. Dit komt overeen met 10 tot 12 kilo groenten en fruit per dag. Hier zijn onze tips voor een effectievere genezing:

 • Citroensap in de ochtend, een ritueel!
  Pers een halve citroen uit, of gebruik ons THE BRIDE-sap, , en verdun het in lauw water, en drink het voor de anderen, om je dag te beginnen.
  Aarzel niet om deze routine na de behandeling aan te houden. Het doel is om de spijsvertering op gang te brengen, het versterkt het immuunsysteem en stimuleert het lichaam. U zult snel de voordelen ervan voelen.
 • Drink elke 1 tot 2 uur een sapje.
  PIMSIE geeft u een bestelling op uw bestelpagina voor behandelingen, maar u hoeft deze helemaal niet te volgen. U beslist welk sap u op dat moment drinkt op basis van uw behoefte.
  Als je een beginneling bent, een beetje verdwaald tussen al deze flessen, geen stress, hier zijn twee of drie tips om je te helpen bij het kiezen van je bestelling:
  - Zoals je hierboven hebt gelezen, zou DE BRUID op een lege maag perfect zijn om je die kleine kick te geven die je zal helpen je dag te beginnen.
  - Merk op dat groene en rode sappen iets zoetiger en consistenter zijn, gele sappen en sinaasappelsap zijn lichter en zoeter.
  - Mylks worden over het algemeen 's avonds gegeten, 2 uur voor het slapen gaan. Ze zijn een beetje de kleine hebzuchtige beloning, en het belangrijkste is dat ze je helpen in slaap te vallen.
  Zelfs als je geen honger hebt, probeer het dan te drinken als het tijd is om je volgende sap te drinken. Regelmatig zijn helpt voorkomen dat je honger lijdt!
 • Neem de tijd om uw sappen langzaam op te drinken en kauw ze indien mogelijk!
  Ja, dat klinkt raar. Maar langzaam drinken tijdens het kauwen veroorzaakt speekselvloed, waardoor spijsverteringsenzymen worden geactiveerd, waardoor ze beter kunnen verteren, wat een betere opname van voedingsstoffen in de maag en darmen mogelijk maakt.
 • Naast de drie liter verse Juice en Mylk, je moet minstens twee liter water drinken (te combineren met kruidenthee of kruidenthee) per dag. Dit advies is bedoeld om uw lymfestelsel te helpen uw organen af te voeren en te ontgiften. Als je niet van water houdt, kun je er citroensap, muntblaadjes of plakjes komkommer aan toevoegen.
 • U kunt het MCN-syndroom ervaren ("Moet nu kauwen!" Vertaalt naar "Ik moet nu kauwen!"), Waardoor u honger krijgt.. Als u tijdens de behandeling aan dit syndroom lijdt, vraag uzelf dan af of u echt honger heeft, of dat het gewoon de drang is om te kauwen. Als je moet kauwen, kun je in een ijsblokje bijten, of gewoon wachten tot het voorbij is. Het is een kleine uitdaging! Als het daarentegen een echte honger is, ga ervoor! Maar, voor een gezond, rauw, biologisch voedsel (wortelen, een avocado met een beetje citroen, erwten, een stengel bleekselderij, een tiental noten, ...), en zich niet schuldig te voelen, uw genezing zal niet worden. Zo geruïneerd ver.
 • Borstel je lichaam droog! Droog exfoliëren bevordert de bloedsomloop, stimuleert je lymfestelsel, waardoor je beter mobiliseert en je lichaam beter ontgift.
  Borstel je lichaam met een borstel gemaakt van natuurlijke haren door cirkelvormige bewegingen te maken, altijd in de richting van het hart ! Begin met de voeten, dan de kuiten, dijen, billen, rug, buik, handen, dan armen en buste. Vermijd de keel, het gezicht en de gevoelige gebieden. Ga dan onder de douche! Sluit uw douche af met een minuut koud water om uw bloedcirculatie nog beter te stimuleren (van top tot teen).
  Als kers op de taart smeer je je lichaam in met sesam- of kokosolie. U zult ons het nieuws vertellen.
 • Zweet! Zweten is de meest effectieve manier voor uw lichaam om gifstoffen weg te spoelen.
  Houd er echter rekening mee dat dit zich in de modus "energiebesparing" bevindt, dus het zou heel normaal zijn om uw trainingsroutine te verminderen.
  Als je je zwak voelt of niet bekend bent met sporten, maak dan een wandeling, stevige wandeling, rek je uit, doe wat yoga, ga naar de sauna of springtouw.
  Als je een atleet bent en je voelt je fit om je CrossFit-sessie te doen, ga ervoor! Het belangrijkste is om naar je lichaam te luisteren!
 • Ontspan en plan voor volledige nachten! De behandeling is een bijzondere tijd, de ideale tijd om te mediteren, uit te rekken, te rusten, goed te slapen en dutjes te doen, diep in te ademen. Laat uw lichaam en geest ontspannen.
 • Feliciteer jezelf elke dag! Het maken van sap is niet altijd gemakkelijk, maar onthoud dat u uw lichaam ongeveer 10 tot 12 kilo groenten en fruit per dag voedt. Het is een enorme voorraad aan supervoedingsstoffen die de natuur je geeft. Na twee of drie dagen zou u een gevoel van welzijn moeten hebben dat aanhoudt tot het einde van uw behandeling. Sta jezelf toe om deze gevoelens van volheid ten volle te ervaren.
  Je doet veel goeds voor je lichaam en je geest!

Uw spijsvertering in rust is tijdens uw behandeling, het is belangrijk om voorzichtig met een vast dieet te beginnen.

Wij raden u aan om de eerste dagen na de behandeling gezond, alkalisch en licht te blijven eten. Om veel biologische groenten en fruit, oliehoudende zaden, mager vlees en vis te consumeren, om meer te eten in de vorm van smoothies, soepen, salades en om lichte maaltijden te hebben, indien mogelijk zelfgemaakt. Vermijd industriële producten.

Dit is ook het moment, als u denkt dat u voedselintoleranties heeft, om bepaalde voedingsmiddelen een voor een toe te voegen (melk, soja, tarwe, noten, wijn, enz.). U kunt wellicht zelf het voedsel identificeren dat uw reacties oproept.


Sommige mensen zijn misschien binnen verlangen (suikers, koffie, etc.) en reacties krijgen die "zuivering" worden genoemd, voordat ze de voordelen van de genezing voelen. Deze reacties resulteren in hoofdpijn, vermoeidheid, diarree, misselijkheid of emoties (irritatie, angst, angst, woede, depressie). Deze reacties zijn natuurlijk en ze zijn een teken dat uw lichaam zichzelf goed reinigt. En het is soms overweldigend, emotioneel. Ze zijn te wijten aan het plotseling stoppen van bepaalde voedingsmiddelen. Maak je geen zorgen, deze effecten zouden binnen 24 tot 48 uur moeten verdwijnen om plaats te maken voor een boost van energie.


Het belangrijkste is om naar jezelf te luisteren, het "juiste moment" is voor iedereen anders.
Sommige mensen hebben veel baat bij een kuur van 3 tot 5 dagen zodra ze zich onwel voelen., moe, depressief, verstopt, zwaar, opgezwollen, als ze het gevoel hebben dat ze hun dieet niet meer volgen, of gewoon als ze zich niet meer in harmonie met zichzelf voelen. Over het algemeen is speling een goede indicator !
Anderen zijn regelmatigeren doe aan het begin van de week een eendaagse kuur, zoals een mini-reset na hun weekend. Weer anderen plannen hun behandeling elke keer dat ze een pauze nemen (Kerstmis, Nieuwjaar, enz.). Regelmatige behandeling versterkt uw immuunsysteem en zorgt voor een goede mentale en fysieke gezondheid.

Weer anderen geven er de voorkeur aan om gedurende twee maanden meerdere weekenden achter elkaar te kuren.
Ten slotte kiezen sommigen ervoor om een langere kuur te doen (5 tot 7 dagen), twee tot vier keer per jaar, elk in het seizoen. Of eens per maand een 3-daagse kuur, bijvoorbeeld voor en na de vakantie, of tijdens lange weekenden.

U zult weten en ontdekken, na het testen en voelen van de effecten ervan, wanneer u dit het meest nodig heeft of wilt..


Ja, u moet uw medicatie natuurlijk gewoon blijven innemen!


Ja, zweten helpt bij het verwijderen van "afval" uit ons lichaam, maar u moet op uw lichaam afgestemd blijven!

Tijdens een behandeling kan uw energieniveau wat onvoorspelbaar zijn. Als je je zwak voelt, doe het dan rustig aan, beperk jezelf tot lichte oefeningen, een wandeling, een beetje yoga of stretchen. Als je je goed genoeg en energiek voelt voor je bokssessie, ga ervoor!

Voeg wat ontspanning toe. De genezing is een bevoorrecht moment, het ideale moment om uit te rusten en dutjes te doen. Laat uw lichaam en geest ontspannen.


Ja, maar wetende dat u de effecten van de genezing zou kunnen voelen die uw professionele activiteiten kunnen verstoren (vermoeidheid, hoofdpijn, diarree, misselijkheid, enz.).


Absoluut! Naast de drie liter verse groentesap, moet je minstens twee liter water drinken. (te combineren met kruidenthee, kruidenthee of citroensap) per dag. Dit is belangrijk om uw lymfestelsel te helpen "afval" uit uw lichaam af te voeren.


Ja, kruidenthee cafeïne vrij gaan heel goed met een kuur.
Sommige mensen voelen zich zelfs voorzichtig tijdens de behandeling, dit is een normale reactie. Als dat zo is, pak je dan stevig vast en drink wat thee om op te warmen.

Vermijd zwarte thee en geef de voorkeur aan groene en witte thee, kruidenthee en kruidenthee van goede kwaliteit.


Het is beter om koffie te vermijden tijdens uw behandeling, omdat het uw lichaam verzuurt en ons doel is om het alkalisch te maken. Maar we weten hoe belangrijk koffie voor sommige mensen is, dus doe je best om de koffie tijdens de kuur te verminderen of te elimineren.
Voor de verslaafden bevat onze Mylk THE GODFATHER (cold brew coffee amandelmelk) cafeïne en is minder zuur dan traditionele koffie. Aarzel niet om het te proeven!


Neen. Alcohol is een gifstof die door de lever moet worden verwerkt. De remedie is bedoeld om de lever te reinigen en het lichaam van zijn ‘afval’ te ontdoen, en dat is waarom het zou zonde zijn om tijdens de behandeling alcohol te drinken en het zou nog beter zijn om het te vermijden in de dagen voor en na de behandeling.

Bovendien, aangezien u uw voedselinname vermindert, zal het effect van een drankje zeker veel sterker zijn. Daarom raden wij u aan om tijdens uw behandeling zoveel mogelijk geen alcohol te drinken.


U mag afvallen (+ - 2 kilo / 3 dagen behandeling, dat is voor iedereen anders) en weer aantrekken.
Gewichtsverlies op korte termijn is niet het doel van genezing. Maar het helpt je vooral om je eetgewoonten te resetten, verfris jezelf, geef jezelf een kleine uitdaging, elimineer onbedwingbare trek, twijfel aan je dieet, en zeker nieuwe gezondere gewoonten aannemen.


Neen. Een kuur, want het is maar voor een paar dagen, is geen dieet. Je zult geen rebound-effect hebben. U zult tijdens de behandeling een beetje kunnen afvallen, dat is vooral een verlies van water, dat u na de behandeling zou kunnen hervatten, maar meer niet.

De remedie is een kans om uw eetgewoonten te veranderen en het verlangen naar bewerkte voedingsmiddelen te elimineren. De remedie helpt ongezonde gewoonten te doorbreken, de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen en een gezondere levensstijl te beginnen.


Het doel van de kuur is om al het vaste voedsel een paar dagen te vervangen door sap, zodat je lichaam zijn volledige potentieel terugkrijgt.
We zullen je daarom aanmoedigen om, om al zijn voordelen te plukken, weerstand te bieden tijdens de paar dagen van de behandeling, want het is het echt waard!
We hebben in onze behandelingen opgenomen dat je genoeg calorieën binnenkrijgt om de dag door te komen zonder honger te lijden. Ook zal het uitdagingsaspect, indien succesvol, je wat meer zelfvertrouwen geven.

Als je geen energie voelt om een kuur te doen, biedt PIMSIE ook sappen aan om in je vaste dieet op te nemen.. U zult uw inname van goede voedingsstoffen aanzienlijk kunnen verhogen, en dit op dagelijkse basis!

Als u denkt dat u gaat kraken tijdens uw behandeling, vraag uzelf dan af of het echte honger is of dat het gewoon de drang is om te kauwen. Als je moet kauwen, kun je in een ijsblokje bijten of wachten tot het voorbij is (ja, het zal!). Als het daarentegen een echte honger is, ga ervoor! Maar niet voor een Big Mac. Liever een gezonde, rauwe, biologische voeding (wortelen, tien noten, radijsjes, etc.).

En vooral: sla jezelf niet in elkaar. Het ervaren van een kuur is een kleine uitdaging, maar moet aangenaam blijven!


BESTELLING & LEVERING

Deadlines zijn momenteel 72 uur minimaal. Dit betekent dat:

Als je dinsdagavond bezorgd wilt worden, u dient uw bestelling voor zaterdag 18u te plaatsen.
Indien u op donderdagavond bezorgd wilt worden, je moet je bestelling voor maandag 18u plaatsen.
Als u vrijdagavond bezorgd wilt worden, u dient uw bestelling voor dinsdag 18u te plaatsen.


Ja, u kunt uw bestelling 72 uur voor de dag van ontvangst uitstellen of annuleren.
Neem hiervoor contact met ons op en vertel het ons uw ordernummer, naam en telefoonnummer.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw bestelling te wijzigen of u terug te betalen.
Als je daar een grote belemmering voor hebt Neem minder dan 72 uur voor ontvangst van uw bestelling telefonisch contact met ons op, we zullen ons best doen om u te helpen.


Onze producten zijn vers en bederfelijk, retouren worden niet geaccepteerd. Wij garanderen de kwaliteit van al onze producten PIMSIE. Onze Juices & Mylks worden geperst en bij u thuis afgeleverd of opgehaald bij PIMSIE LAB dezelfde dag.
Maar Als u een probleem heeft met uw bestelling, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u te helpen.


U kunt uw bestellingen betalen veilig* op onze site door Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa, Apple Pay, Google Pay en Paypal

* Uw bankgegevens zijn nooit in ons bezit. Transacties worden volledig afgehandeld door een beveiligde externe betalingsmodule.


Ja


Geen probleem, neem contact op PIMSIE, sturen we u een promotiecode van uw volledige korting.


Helaas kunnen we een kortingscode niet achterwaarts inwisselen. MAAR het is niet verloren, houd het warm in uw brievenbus, u kunt het gebruiken bij uw volgende bestelling. Als u twee promotiecodes verzamelt, neem dan contact met ons op zodat wij u een promotiecode voor uw volledige korting kunnen sturen.


PIMSIE druk en bezorg dezelfde dag! Momenteel reist onze bezorger de 19 Brusselse gemeenten net zoals Linkebeek, Beersel, Rhode-Saint-Genèse, Alsemberg en Waterloo.

EEN een supplement van 8,5 € wordt gerekend voor elke levering van minder dan 70 €.

Wees gerust, we leveren binnenkort in de rest van België.

Woont u in een andere stad en kunt u niet wachten om onze sappen te proeven, of heeft u geen zin om verzendkosten te betalen, dan kunt u uw versgeperste bestellingen ophalen bij PIMSIE LAB gelegen Rue de l'Église, 20 tot 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel / Brussel). De opname is natuurlijk gratis!


PIMSIE levert voorlopig Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 17.00 en 20.00 uur.


Ja, bij het afronden van uw bestelling wordt u aangeboden om uw bestelling te laten bezorgen (lokale bezorging), of om uw aankoop terug te trekken (afhalen in de winkel). U kunt dus beslissen om uw vers geperste bestellingen af te halen in het LAB gelegen Rue de l'Eglise 20 te 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel / Brussel) op Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16.00 en 19.00 uur De opname is gratis!


Ja natuurlijk. Maar vergeet niet om minimaal 48 uur van tevoren contact met ons op te nemen om uw verzoek in te dienen. PIMSIE vergoedt je de bezorgkosten als je overstapt naar LAB en we zullen je vragen om de bezorgkosten te betalen voordat we het inplannen.


Het is erg belangrijk dat u bij de bestelling aanwezig bent op de door u gekozen levertijden. Of ervoor zorgen dat iemand op de hoogte is en klaar staat om uw bestelling in ontvangst te nemen en in de koelkast te leggen. Onze producten moeten koel worden bewaard, als onze bezorger uw bestelling niet persoonlijk kan afleveren, gaat deze verloren en is daarom niet-restitueerbaar en niet-compensabel. Controleer ook bij de bezorger of de bestelling klopt.


Als PIMSIE heeft geen contact met u opgenomen om u op de hoogte te stellen van een mogelijke vertraging, aarzel dan niet, neem direct telefonisch contact met ons op.