WE ZIJN OP VAKANTIE VAN 24/12 TOT 02/01. MAAR ONZE VOUCHERS ZIJN NOG STEEDS BESCHIKBAAR 😃 EN U KUNT UW JANUARIPAKJES ALVAST BESTELLEN. WIJ WENSEN U EEN GOEDE BREAK 🥳. GENIET, LAAD JE BATTERIJEN OP! 🤍

FAQ

Sappen & MYLKS

Excellent Juice is Sap dat fruit en groenten omzet van een vaste naar een vloeibare vorm, zonder hun heilzame eigenschappen weg te nemen.
Het belangrijkste bij deze metamorfose is dat deze groenten en fruit op geen enkel moment worden verwarmd of blootgesteld aan de lucht, wat zou resulteren in een aanzienlijk verlies aan voedingsstoffen.
Juicers en juicers, door een bepaalde warmte te produceren en door het voedsel aan de lucht bloot te stellen, vernietigen de vitamines en voedingsstoffen in uw voedsel. Het verkregen sap heeft geen hoge voedingswaarde meer.

De "koudgeperste" methode is een langzame extractiemethode die geen warmte genereert en het sap beschermt tegen de lucht. Door zijn techniek maakt het het mogelijk om de opbrengst, de kwaliteit van het sap en de houdbaarheid te verhogen.
Het geëxtraheerde sap is levend: rijk aan voedingsstoffen (enzymen, mineralen en vitamines), rijk van kleur en met een unieke smaak. Bovendien bevat het weinig vezels, waardoor de voedingsstoffen gemakkelijk kunnen worden opgenomen.

 


Onze "Cold Pressed" sappen zijn koude extracten met de X1 pers van Goodnature, de Rolls-Royce van de sapmarkt! Het maakt het mogelijk om vijf keer meer voedingsstoffen op te nemen dan conventionele sapcentrifuges, het drukt het voedsel zo hard dat het vruchtvlees bijna droog is en geen warmte produceert (de vijand van micronutriënten).

De verse groenten en fruit worden gemalen in de kauwmachine en vervolgens langzaam geperst met de hydraulische pers, die de pulp van de vezels scheidt en dit kostbare sap filtert.

Het resultaat is een rijk sap, boordevol vitamines en andere voedingsstoffen! En het smaakt!


Al onze Juices & Mylks zijn gemaakt met 100% biologische en verse ingrediënten (fruit, groenten, noten en kruiden). Deze keuze is een bewuste keuze omdat het beter :

Voor je gezondheid : Biologische producten bevatten 30 tot 40% meer voedingsstoffen dan andere.
Voor jouw veiligheid : Tijdens een eendaagse kuur drink je gemiddeld 10 tot 12 kilogram fruit, groenten en noten. Het is veel ! Daarom was het voor ons essentieel om u producten aan te bieden die gegarandeerd zijn zonder GGO's, pesticiden en chemicaliën. Daarnaast is de kuur gemaakt om juist dit soort gifstoffen uit je lichaam te verwijderen.
Voor onze planeet : De filosofie van biologische voedselproductie respecteert de aarde en de levenden. Het zorgt voor het behoud van biodiversiteit, ecologisch evenwicht, duurzaamheid, de natuurlijke bemesting van planten, het bestrijdt op natuurlijke wijze tegen ongedierte en werkt om de integriteit van de bodem te beschermen. Dit is wat ons drijft.


Ja, om u alle voordelen van onze groenten en fruit te bieden, we persen onze Juices & Mylks vers, bottelen ze en bezorgen ze dezelfde dag nog bij je! Ze bevatten geen bewaarmiddelen, ze hebben geen pasteurisatie of HPP*-behandeling ondergaan.
Ze zijn 100% natuurlijk en bewaren hun kwaliteiten 4 dagen in de koelkast.

* Hogedrukverwerking: hogedrukbehandeling bedoeld om de houdbaarheid van voedingsproducten te verlengen.


We zullen pasteurisatie of de HPP-methode nooit overwegen, omdat deze behandelingen in strijd zijn met onze waarden en ons doel om ervoor te zorgen dat we u de meest voedingsrijke sappen bieden.

Pasteurisatie (of sterilisatie) verwarmt het sap tot een hoge temperatuur, waardoor bacteriën, maar ook micronutriënten worden vernietigd. Vitaminen, mineralen en levende enzymen worden geëlimineerd. Het is voor ons ondenkbaar om u een “leeg” drankje aan te bieden of een drankje waaraan vitamines zijn toegevoegd, zoals die op de markt worden aangeboden.

De HPP-behandeling (High Pressure Processing) is de nieuwe technologie die belooft de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verlengen "met behoud van de voedingsstoffen, en dus de voordelen, van de voedingsmiddelen in de sappen". De meeste koudgeperste sappen zijn tegenwoordig HPP. Plastic flessen worden in een kamer geladen die zich vult met water en ze aan hoge druk onderwerpt, waardoor ten minste 99,999% van de levende microben wordt gedood en de houdbaarheid met 20 tot 45 dagen wordt verlengd. Glas is niet compatibel met deze methode omdat het onder hoge druk zal breken. De twee belangrijkste voordelen zijn: een veiliger product (door bacteriën te vernietigen) en langer houdbaar, wat de logistiek vergemakkelijkt (gemakkelijker op te slaan, te vervoeren, etc.).

Hoewel het waar is dat de HPP-methode veel minder degraderend is dan pasteurisatie, omdat het het product minder verwarmt, is er in werkelijkheid geen serieuze studie gedaan naar de daadwerkelijke vernietiging en verlies van voedingsstoffen. Sommige Amerikaanse studies hebben berekend dat deze HPP-methode 87-100% van de voedingsstoffen en slechts 20-60% van de enzymen vasthoudt. Maar deze tests werden uitgevoerd op de dag van het bottelen. Deze cijfers houden dus geen rekening met de natuurlijke afbraak door de bewaartijd (20 tot 45 dagen) die volgt op de behandeling.

Dit wetende, kunnen we een HPP-sap echt kwalificeren als "Vers", "Natuurlijk" of "Onbewerkt", een vloeistof die is verwerkt en die 1 maand kan worden bewaard?

Omdat onze sappen vers zijn en in glas worden gebotteld, staan ze garant voor superieure kwaliteit. Betere smaak en de zekerheid van meer vitamines en mineralen, daar zijn we van overtuigd.


In België wordt 91% van de vruchtensappen gemaakt van een met water langwerpig concentraat. Naar onze mening zijn dit steriele sappen die al hun voordelen hebben verloren! Het verschil tussen onze sappen en die van de winkel zit hem in:

 • De best-to-worst productietechniek: “koud geperst” Sappen, 100% pure sappen en smoothies van juice bars, 100% pure sappen en smoothies uit de winkel, sappen uit concentraat, nectar, dranken met de smaak van fruit, gearomatiseerd water (diagram)
 • De extractiemiddelen: pers, extractor, centrifuge, blender, mixer
 • De middelen van bewaring (als die er zijn): koeling, invriezing, HPP, pascalisatie, flash pasteurisatie, pasteurisatie, sterilisatie, ...
 • De verpakking: glas, veganfles (100% biologisch afbreekbaar ... in 10 tot 20 jaar!), RPET, PET, traditioneel plastic

Naast de techniek, zal de echte kwaliteit niet degene zijn waarmee rekening wordt gehouden? :

 • Uw gezondheid: zijn de grondstoffen BIO? ggo? Bevat dit sap echte voedingsstoffen, of is het "leeg"? Bevat het toegevoegde suiker? Vitamines toegevoegd?
 • Onze planeet: elke plastic container stoot nanodeeltjes uit... Waar komt deze plastic fles dan terecht? Zijn deze gebruikte appels overbehandeld met pesticiden? Hoe is mijn sap gereisd? Wat doen we met afval? Worden ze opnieuw geïntegreerd in het recyclagecircuit?
 • Mens: Heeft de producent de juiste prijs gekregen? Gaat het bedrijf goed om met zijn medewerkers?

Naast het drukken op verse en biologische groenten en fruit, ambachtelijk, op de beste pers, we verwerken onze sappen niet, en we voegen geen suiker toe, wat betekent dat ons sap rijk is aan gemakkelijk opneembare voedingsstoffen. Als kers op de taart zijn we ecologisch verantwoord: we kopen in bij een groothandel die de voorkeur geeft aan lokale producenten, we bottelen in glas, recupereren uw flessen voor hergebruik en ons plantaardig afval wordt teruggewonnen en gerecycled..

Onberispelijke kwaliteit, uw gezondheid, die van de planeet, en van onze producenten en medewerkers, is een constante zorg voor ons. En dat maakt voor ons het verschil.


Elke fles 250 ml van ons sap, bevat 500 gram tot 1 kilo verse, biologische groenten en fruit, afkomstig van groothandels in directe samenwerking met producenten en telers. Ze worden met de hand geperst en gebotteld in glazen flessen.
Bovendien wanneer we halen je flessen op, we wassen ze, en we geven je € 1 per fles terug. Als je een doos met 6 sappen koopt, krijg je 6 € terug. Wanneer u een kuur van 3 dagen bestelt, krijgt u 36 € terug!


Glas was meteen duidelijk. Duurzaam, oneindig herbruikbaar, 100% gezond, het is een edele verpakking en van veel betere kwaliteit dan plastic. Bovendien houdt het de kou beter vast, wat een indruk van frisheid geeft en de smaak van onze sappen verbetert!


Naast dat het beter is voor uw gezondheid en ecologisch, onze glazen flessen stellen ons in staat u statiegeld aan te bieden, waarmee u een waardebon van € 1 per fles van 250 ml verdient!
Wanneer u uw eerste bestelling van onze sappen ontvangt PIMSIE, ontvang je automatisch per e-mail een actiecode van € 1 per fles van 250 ml, in te voeren bij je volgende aankoop, easy peasy.
Concreet is uw voordeel dat als u een doos met 6 sappen koopt en ons uw olieverversing geeft, u een waardebon van 6 € krijgt. Wanneer je een 3-daagse kuur bestelt, win je een waardebon van € 36 terug!
Gedurende deze tijd wassen en steriliseren we uw flessen om ze opnieuw te gebruiken voor onze toekomstige bestellingen.
NB: je mag onze mooie flesjes ook houden om ze een tweede leven te geven, je hoeft ze niet aan ons af te staan.


Ja, deze afwikkeling is normaal. Hoge niveaus van polyfenolen en antioxidanten kunnen je sap ook geel of bruin maken. Het is een goed teken! Dit getuigt dat producten PIMSIE zijn 100% natuurlijk, omdat we geen conserveringsmiddelen gebruiken, en wij ook niet.
Als je sap, dat niet is geopend, in de koelkast heeft gestaan en minder dan 4 dagen oud is, is er niets aan de hand.
Schud de fles goed en geniet!


Ja, het is volledig mogelijk. De sappen zijn gemaakt van verse biologische groenten en fruit. Afhankelijk van het seizoen en/of de weersomstandigheden kunnen er enkele variaties in smaak of kleur optreden. Elk sap is authentiek!


De term "juicing" komt uit de Verenigde Staten en betekent " consumeren groenten en fruit in de vorm van sap ”.
Door sap te maken, kun je een grote hoeveelheid fruit en groenten, en dus essentiële vitamines en mineralen, aan je dieet toevoegen door naast je vaste dieet ook sappen te drinken. Het doel is om een rijkere, gevarieerde en evenwichtige voeding.

Het "sappen" wordt vaak geassocieerd met de "reiniging" / "kuur" die erin bestaat om u slechts 1 tot enkele dagen sap te geven om uw lichaam tot rust te brengen. Een soort vasten. De "reiniging" gebeurt één of meerdere keren per jaar volgens uw behoeften en wensen.

Waarom juicen? Want met de levens die we leven, laten we eerlijk zijn, het is nogal moeilijk om 5 porties van verschillende soorten groenten en fruit in ons dagelijks leven te integreren.
Onze moderne voeding, arm aan voedingsstoffen, is niet langer voldoende om een bevredigende inname te hebben.
In België blijft de consumptie van groenten en fruit ver achter bij de aanbevelingen van de WHO. Minder dan de helft (47%) van de Belgen van 3 tot 64 jaar consumeert dagelijks vers fruit en slechts 38% verse groenten. 9% van de bevolking consumeert de aanbevolen hoeveelheden fruit en 5% consumeert de aanbevolen hoeveelheden groenten. Het verbruik is tussen 2004 en 2014 onveranderd gebleven.
(Bron: Bel S, Tafforeau J (red.). Voedselconsumptiepeiling 2014-2015. Rapport 4).

Bovendien, uw behoefte aan vitaminen en mineralen zijn boven het gemiddelde als: je atletische zijn onderhevig aan stress, in de derde leeftijd, als u zwanger bent, als u in de vervuiling leeft, als u rookt, als je in het midden van de groei , als u een dieet volgt om af te vallen, in geval van infectie, chronische ziekte, als u een behandeling ondergaat, ...

Dat is de reden, we zijn hier om het verschil te maken! Sterker nog, dat is goed, dat is ons doel. We hebben inderdaad alle juiste ingrediënten die u zullen helpen een uitgebalanceerd dieet te krijgen.

Het integreren van onze PIMSIE-sappen in uw dieet "sapstijl" is een gemakkelijke manier om de dosis fruit en groenten te verhogen (500 g tot 1 kg per 250 ml) rauw, die je dagelijks nodig hebt. De vitamines en mineralen die ze bevatten vervullen essentiële functies:
Naast het bevorderen van de algemene gezondheid en het geven van energie, helpen ze je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, de bloedstroom te verhogen, je immuunsysteem te stimuleren en ontstekingen te verminderen. Het vermindert ook het risico op het oplopen van / of vechten tegen bepaalde chronische ziekten.

Wat jij laat je beter groeien, ouder worden, denken, slapen, werken, sporten, gelukkiger zijn, minder gestrest, je beschermen tegen ziektes, ... Gezond worden is het doel!

Uit voorzorg adviseren wij mensen met een kwetsbaar immuunsysteem (na behandeling of in het kader van een ziekte), ouders van kinderen in fragiele gezondheid, en zwangere en zogende vrouwen, om advies te vragen hun arts alvorens het te drinken onze sappen, waarin wordt bepaald dat zij zijn rauw, gemaakt met biologische en onbewerkte ingrediënten.


Als je medische problemen hebt (diabetes, hypertensie, kanker,...), of als je medicijnen gebruikt, kunnen onze sappen gemaakt van biologische ingrediënten je lichaam buitengewone voordelen bieden! Maïs, we zullen u altijd adviseren om uw arts te raadplegen voordat u onze sappen gebruikt, of om onder toezicht te staan van een arts; of een voedingsdeskundige, voordat u met een van onze kuren begint.
Onze sappen zijn rauw, gemaakt met biologische ingrediënten, onbewerkt, dit betekent dat ze, zelfs na zeer zorgvuldige reiniging, mogelijk nog micro-organismen kunnen bevatten. Bovendien kunnen sommige van onze ingrediënten (gember, houtskool,...) uw behandeling verstoren.
Dus neem contact op met uw arts, als hij het eens is onder bepaalde voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op en geef ons zijn opmerkingen, we zijn hier om u te helpen, en indien nodig een aantal van onze formules aan te passen. Weet dat we ons uiterste best doen om de meest onberispelijke hygiëne mogelijk te maken.
We zullen nooit de HPP-methode of de pasteurisatie van onze sappen overwegen die in strijd is met onze waarden en ons doel om ervoor te zorgen dat we u de meest voedingsrijke sappen bieden.


We raden u aan contact op te nemen met uw huisarts of uw gynaecoloog om zijn mening te vragen voordat u onze sappen consumeert, omdat ze: rauw, gemaakt met biologische en onbewerkte ingrediënten.

In principe, Koudgeperste sappen zijn, naast een evenwichtige en gevarieerde voeding, een uitstekende manier om vitamines en mineralen op te slaan !

We raden onze sapkuren ten zeerste af voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Tijdens deze periode van je leven heeft je lichaam meer energie nodig dan normaal voor jou en je baby. Jezelf alleen sap geven, zonder andere voedingsstoffen, is echt niet goed om te doen. U loopt het risico niet aan uw voedingsbehoeften en die van uw baby te voldoen.


Zeker ! Als het kind gezond is, onze sappen en mylks zijn een geweldige manier om een gezonde dosis fruit, groenten en noten aan je dagelijkse routine toe te voegen, en zijn een geweldig alternatief voor gepasteuriseerde, overdreven gezoete frisdranken en sappen die uit de winkel komen.

Onze kuren, die bestaan uit het eten van alleen Sappen en Mylks zonder enige andere voedingsbijdrage, zijn ontwikkeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. We zullen onze behandelingen niet verkopen aan minderjarigen.


De ingrediënten van onze Juices & Mylks staan altijd vermeld op elk van hun productfiches, evenals op het etiket van hun fles. Allergenen zijn vetgedrukt en onderstreept.

U kunt ook de lijst van al onze producten en allergenen
Houd er rekening mee dat we in een werkplaats werken waar we omgaan met selderij en noten (amandelen). Als u een ernstige allergie heeft voor een van onze ingrediënten, bestaat er een risico op kruisbesmetting.

Tegelijkertijd garanderen we dat: al onze Juices & Mylks zijn veganistisch, glutenvrij, lactosevrij en vrij van additieven.


Helaas herhaalden de media deze informatie, zonder te specificeren om welke sappen het gaat.

Onze sappen zijn gemaakt van fruit en verse groenten (vooral donkergroene groenten, zoals spinazie of boerenkool) en we voegen NOOIT geraffineerde suiker toe. Ze zijn heel anders dan commerciële sappen, of sappen die uitsluitend van fruit zijn gemaakt, zonder groenten. Onze sappen bevatten meer voedingsstoffen en zijn veel minder zoet.

Kleine tips: Als je suikerarme sappen wilt kopen, moet je rekening houden met twee parameters:

 • De kwaliteit van het sap

De familie Jus is enorm en zeer gevarieerd. Er zijn sappen van zeer lage kwaliteit en andere die zeer veel voedingsstoffen bevatten. Tussen een geconcentreerde en gepasteuriseerd vruchtensap uit de winkel (niet meer alle natuurlijke, met de toevoeging van geraffineerde suiker, dus ledigen van nutriënten) en een ultra-vers koud geperste sap, onbehandeld, geperst met biologische groenten en fruit, is er een heel duidelijk verschil.

 • De hoeveelheid fruit in het sap

Fruit bevat een natuurlijke suiker, fructose. Natuurlijk is een sap dat alleen fruit bevat, dus rijker aan suiker en calorieën dan een sap dat uit fruit bestaat en groenten.
Bovendien verhoogt het toevoegen van groenten de voedingswaarde van de sappen, daarom is het erg interessant om ze toe te voegen. Helaas zijn de meeste in de winkel gekochte sappen vaak volledig gemaakt van fruit en worden ze ook vaak op smaak gebracht met geraffineerde suiker.
Als je op zoek bent naar sappen met extreem weinig suiker, dan is Green Juices iets voor jou!


Ja, onze sappen bevatten heel weinig vezels en daarom zijn ze geweldig.

We zeggen niet dat vezels slecht zijn. Ze zijn essentieel voor ons lichaam.

Maar onze kuren zijn ontworpen om je spijsverteringsstelsel te laten rusten en daarom energie vrij te maken zodat je lichaam zichzelf kan reinigen. Een sapkuur die meer vezels bevat, zal minder effectief zijn, omdat het spijsverteringsstelsel energie moet leveren om te werken om deze vezels af te breken. Zonder vezels neemt ons lichaam voedingsstoffen (enzymen, vitamines en minerale zouten) beter op.


Helaas niet altijd. Seizoensgebondenheid is belangrijk voor ons en we zijn verheugd om van de producten te genieten wanneer de natuur heeft besloten ze aan ons aan te bieden. Maar als we de seizoenen nauwgezet zouden volgen, zou je in de winter geen keus hebben. Dus moesten we onze eigen maken en besluit u het hele jaar door geweldige sappen te presenteren, en andere die typisch seizoensgebonden zijn.


Ja, Sappen & Mylken PIMSIE zijn gegarandeerd: wreedheidvrij, vegetarisch, veganistisch, veganistisch, raw food, paleo, glutenvrij en lactosevrij.


Weet dat PIMSIE bevriest zijn Juices & Mylks nooit!
Maar als je ze langer wilt bewaren, is dit een optie die de vitamines, mineralen, enzymen of de smaak van je sappen niet aantast.
Zet zo snel mogelijk in de vriezer, de sappen zijn 6 maanden houdbaar zonder te bederven.
Ontdooi uw voedsel altijd door het in de koelkast te plaatsen, nooit op kamertemperatuur.
NB: Onze flessen zijn van glas en tot de rand gevuld, vergeet niet een beetje sap te verwijderen voordat u ze in de vriezer legt.

CURES

Een sapkuur bestaat uit: vervang je vaste voeding door onze Fruit- en groentesappen.

 1. U kiest uw behandeling (min of meer groen) en de duur ervan (1, 3, 5 of 7 dagen) afhankelijk van uw ervaring. Als dit je eerste behandeling is, raden we je aan om te beginnen met een meer kleurrijke behandeling. Als je je mentaal klaar voelt om het drie dagen vol te houden, ga ervoor! Zo niet, begin dan met een dag. Over het algemeen is de eerste driedaagse kuur een openbaring!
 2. U krijgt de avond voor uw eerste dag 12 vers geperste sappen van 250 ml per behandelingsdag.


Onze huidige wereld en zijn manier van leven drijven ons lichaam tot het uiterste. Zeer gebruikt, trekt veel energie om te vechten tegen de schadelijke stoffen van de verwerkte voedingsmiddelen (welke additieven bevatten, zijn vaak te vet, te zoet, te zout, ...), stress, vervuiling, alcohol, tabak, ... Overladen met gifstoffen wordt ons lichaam zuur en filteren onze organen minder goed.

Daarom is het soms belangrijk om een pauze te nemen en je lichaam te "reinigen".

We geloven niet in het vervangen van alle maaltijden door vloeistoffen, we houden van eten.
Maar een paar dagen per jaar geen vast voedsel eten, geeft het lichaam een pauze.
Door alleen sap te eten, kan je lichaam de energie, die normaal gesproken wordt gebruikt om voedsel af te breken, gebruiken om zichzelf te ontstoppen. Jouw lichaam reinigt zichzelf, terwijl het zich vult met goede voedingsstoffen.

De remedie helpt ook bij het bestrijden van bepaalde verslavingen. We gaan soms door perioden van excessen waarin we te veel suiker, zout, tabak, cafeïne of alcohol consumeren, en we kunnen meer verslaving ervaren. De kuur helpt het lichaam en de hersenen om in de "reset"-modus te komen, zorgt ervoor dat we minder willen eten en meer gezonde producten consumeren.

Het lichaam, lichter, tot in de diepte gezuiverd, vindt alle energie die het nodig heeft om opnieuw te beginnen op een nieuwe basis! Het is een stimulerende ervaring, vol voordelen, die je een gevoel van controle over je lichaam geeft.


Om de voordelen te maximaliseren, wordt de sapkuur niet in een opwelling gedaan. Ze bereidt zich mentaal en fysiek voor. Hier zijn onze kleine tips die u misschien nuttig vindt:

 1. Check je agenda en een datum blokkeren ! Bepaalde evenementen, bepaalde uitstapjes kunnen uw sapbehandeling verpesten (diner met vrienden, feesten, weekenden, sportevenementen, enz.). Het is beter om een rustig moment te kiezen, je zult mentaal rustiger zijn (e).
 2. Bereid uw lichaam voor en maak het zoveel mogelijk alkalisch, de week voor uw behandeling:
 • Hydrateer jezelf! Het drinken van minimaal 1,5 liter water per dag, kruidenthee, infusies, is de beste manier om je voor te bereiden op de kuur. Deze versnellen de vernieuwing van je lichaamscellen, wat de bloedstroom en gezonde uitwisselingen van je lichaam stimuleert, je huid reinigt en je hersenen in beweging houdt.
  Het beste is om gefilterd water (met bijvoorbeeld houtskool of keramische kralen) te drinken en op kamertemperatuur te drinken.
 • Verminder zo veel mogelijk cafeïne en tabak (de stimulerende middelen).
  Een gezond lichaam is een lichaam in zuur-base balans. Helaas is koffie zuur en deze zuurgraad verzwakt het lichaam. Bovendien droogt het je uit. Het zou ideaal zijn om het te vervangen door groene of witte thee, of kruidenthee. Maar we weten hoezeer je eraan gehecht kunt zijn. Doe je best om het zoveel mogelijk te verminderen.
  De sigaret is zeer schadelijk voor je hele lichaam, het bedwelmt al je cellen. Dus waarom zou u de tijd van uw genezing niet gebruiken als een kans om te minderen of te stoppen met roken? De Juicekuur, en Juices, worden vaak geïndiceerd als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Doe je best om zo min mogelijk te roken. Het is niet makkelijk, maar je kunt het!
 • Beperk vet, suikerhoudend en geraffineerd voedsel met weinig micronutriënten. Gedurende deze periode van voorbereiding voor uw behandeling, vermijd zoveel mogelijk consumeren junk food, industrieel voedsel (bereide maaltijden, sauzen, koekjes, enz.), Chocolade, softs, alcohol, vlees *, gekweekte vis, tarwe, zuivelproducten,. ..
  Verhoog voedzame voedingsmiddelen die rijker zijn aan micronutriënten (essentieel voor het goed functioneren van uw lichaam). Gerechten moeten huisgemaakt zijn met biologische groenten en fruit, kruiden, zaden, peulvruchten en oliezaden, volle granen, groentedranken en biologische vis voor niet-vegetariërs.
  Als je perfectie nastreeft: 75-80% van je dieet zou rauwe, volwaardige voeding moeten zijn.

* Overtollig vlees resulteert in hoge niveaus van urinezuur, fosforzuur en zwavelzuur, sterke zuren die moeilijk te verwijderen zijn. Liever peulvruchten (bonen, kikkererwten, tuinbonen, linzen, ...).

 • Eet kleinere porties dan normaal. Je maaltijden moeten licht zijn. Je kan er soepen, salades, smoothies, sushi,...
 • Ventileer jezelf en neem regelmatige lichaamsbeweging op in je routine. Als u atletisch bent, ga dan door met uw training zoals gewoonlijk en train indien mogelijk buitenshuis. Als je niet aan sport doet, gun jezelf dan wat tijd in de frisse lucht en haal diep adem. Een uur wandelen per dag, indien mogelijk in de natuur, zal je het meeste goed doen!

We weten hoe groot, voor een ontbering, de verleiding groot is om een burger met friet (en een flinke dosis mayonaise yay!) te eten. Ja, het is heel menselijk. We verzekeren je, omdat je het hebt getest, dat het je genezing moeilijker zal maken. Stel deze verleiding liever uit tot een week na het stoppen van de behandeling. Ja, het is wreed! We weten het, we weten het! Maar het is voor je eigen bestwil, je zult ons later dankbaar zijn.


U krijgt 10 sappen en 2 Mylk van 250 ml per dag. Dit komt overeen met 10 tot 12 kilogram groenten en fruit per dag. Hier zijn onze tips voor een effectievere remedie:

 • Citroensap in de ochtend, een ritueel!
  Knijp een halve citroen uit, of gebruik ons THE BRIDE Juice, en verdun het in lauw water, en drink het voor de anderen, om je dag te beginnen.
  Aarzel niet om deze routine aan te houden na de behandeling. Het doel is om de spijsvertering op gang te brengen, het versterkt het immuunsysteem en stimuleert het lichaam. U zult snel de voordelen voelen.
 • Drink elke 1 tot 2 uur een sapje.
  PIMSIE geeft je een bestelling op je behandelorderpagina, maar je hoeft deze helemaal niet op te volgen. U bepaalt welk sap u drinkt op basis van uw behoefte op dat moment.
  Als je een beginner bent, een beetje verdwaald tussen al deze flessen, geen stress, hier zijn twee of drie tips om je te helpen bij het kiezen van je bestelling:
  - Zoals je hierboven hebt gelezen, zou DE BRUID op een lege maag perfect zijn om je die kleine kick te geven die je zal helpen je dag te beginnen.
  - Merk op dat groene en rode sappen iets zoeter en consistenter zijn, gele sappen en sinaasappelsap zijn lichter en zoeter.
  - Mylks worden over het algemeen 's avonds gegeten, 2 uur voor het slapen gaan. Ze zijn een soort van zoete traktatie, en het belangrijkste is dat ze je helpen in slaap te vallen.
  Zelfs als je geen honger hebt, probeer het te drinken wanneer het tijd is om je volgende sap te drinken. Door regelmatig te blijven voorkom je honger!
 • Neem de tijd om je sappen langzaam te drinken en kauw ze indien mogelijk!
  Ja, dat klinkt raar. Maar langzaam drinken, tijdens het kauwen, veroorzaakt speekselvloed, waardoor spijsverteringsenzymen worden geactiveerd, waardoor ze beter kunnen verteren, wat een betere opname van voedingsstoffen in de maag en darmen mogelijk maakt.
 • Naast de drie liter verse Juice en Mylk, je moet minstens twee liter water drinken (te combineren met kruidenthee of infusies) per dag. Dit advies is bedoeld om uw lymfestelsel te helpen uw organen af te voeren en te ontgiften. Als je niet van water houdt, kun je er citroensap, muntblaadjes of plakjes komkommer aan toevoegen.
 • U kunt het MCN-syndroom ervaren ("Moet nu kauwen!" Vertaalt naar "Ik moet nu kauwen!"), Waardoor je honger krijgt.. Als je tijdens de behandeling last hebt van dit syndroom, vraag je dan af of je echt honger hebt, of dat het gewoon de drang is om te kauwen. Als je moet kauwen, kun je in een ijsblokje bijten, of gewoon wachten tot het voorbij is. Het is een kleine uitdaging! Als het daarentegen een echte honger is, ga ervoor! Maar, voor een gezond, rauw, biologisch voedsel (wortelen, een avocado met een beetje citroen, erwten, een stengel bleekselderij, een tiental noten, ...), en zich niet schuldig te voelen, uw genezing zal niet worden. Zo geruïneerd ver.
 • Borstel je lichaam droog! Droog exfoliëren bevordert de bloedsomloop, stimuleert je lymfestelsel, waardoor je beter mobiliseert en je lichaam beter ontgift.
  Borstel je lichaam met een borstel gemaakt van natuurlijke haren door cirkelvormige bewegingen te maken, altijd in de richting van het hart ! Begin met de voeten, dan de kuiten, dijen, billen, rug, buik, handen, dan armen en buste. Vermijd de keel, het gezicht en de gevoelige gebieden. Ga dan onder de douche! Eindig je douche met een minuutje koud water om je bloedsomloop nog beter te stimuleren (van top tot teen).
  Als kers op de taart smeer je je lichaam in met sesam- of kokosolie. U vertelt ons het nieuws.
 • Zweet! Zweten is de meest effectieve manier voor je lichaam om gifstoffen weg te spoelen.
  Maar houd er rekening mee dat dit in de "energiebesparende" modus staat, dus het zou heel natuurlijk zijn om uw trainingsroutine te verminderen.
  Als u zich zwak voelt of niet gewend bent aan sport, ga dan wandelen, stevig wandelen, stretchen, yoga doen, naar de sauna gaan of touwtjespringen.
  Als je een atleet bent en je voelt je fit om je CrossFit-sessie te doen, ga ervoor! Het belangrijkste is om naar je lichaam te luisteren!
 • Ontspan en plan voor volledige nachten! De behandeling is een bijzonder moment, het ideale moment om te mediteren, uit te rekken, te rusten, goed te slapen en dutjes te doen, diep adem te halen. Laat je lichaam en geest ontspannen.
 • Feliciteer jezelf elke dag! Het maken van sap is niet altijd gemakkelijk, maar onthoud dat je je lichaam ongeveer 10 tot 12 pond groenten en fruit per dag voedt. Het is een enorme voorraad supervoedingsstoffen die de natuur je geeft. Na twee of drie dagen zou u een gevoel van welzijn moeten voelen dat aanhoudt tot het einde van uw behandeling. Sta jezelf toe om deze gevoelens van volheid volledig te ervaren.
  Je doet veel goeds voor je lichaam en je geest!


Als uw spijsverteringsstelsel in rust is tijdens uw behandeling, het is belangrijk om een stevig dieet voorzichtig te hervatten.

We raden aan om de eerste dagen na de behandeling gezond, alkalisch en licht te eten. Veel biologische groenten en fruit, oliezaden, mager vlees en vis consumeren, meer eten in de vorm van smoothies, soepen, salades en lichte maaltijden, indien mogelijk zelfgemaakt. Vermijd industriële producten.

Dit is ook het moment, als je denkt dat je voedselintoleranties hebt, om bepaalde voedingsmiddelen één voor één toe te voegen (melk, soja, tarwe, noten, wijn, enz.). U kunt mogelijk zelf het voedsel identificeren dat uw reacties veroorzaakt.


Sommige mensen zijn misschien in verlangen (suikers, koffie, enz.) en reacties hebben die "zuivering" worden genoemd, voordat u de voordelen van de remedie voelt. Deze reacties resulteren in hoofdpijn, vermoeidheid, diarree, misselijkheid of emoties (irritatie, angst, angst, woede, depressie). Deze reacties zijn natuurlijk en ze zijn een teken dat je lichaam zichzelf op de juiste manier reinigt. En soms is het overweldigend, emotioneel. Ze zijn te wijten aan de plotselinge terugtrekking van bepaalde voedingsmiddelen. Maak je geen zorgen, deze effecten zouden binnen 24 tot 48 uur moeten verdwijnen om plaats te maken voor een boost van energie.


Het belangrijkste is om naar jezelf te luisteren, het "juiste moment" is voor iedereen anders.
Sommige mensen hebben veel baat bij een kuur van 3 tot 5 dagen zodra ze zich onwel voelen., moe, depressief, verstopt, zwaar, gezwollen, wanneer ze het gevoel hebben dat ze hun dieet niet langer onder controle hebben, of gewoonweg wanneer ze zich niet langer in harmonie met zichzelf voelen. Over het algemeen is speling een goede indicator !
Anderen zijn meer regelmatig, en doe een eendaagse kuur aan het begin van de week, zoals een mini-reset na hun weekend. Weer anderen plannen hun behandeling elke keer dat ze een pauze nemen (Kerstmis, Nieuwjaar, ...). Regelmatige behandeling versterkt je immuunsysteem en houdt je in een goede mentale en fysieke gezondheid.

Weer anderen geven er de voorkeur aan om gedurende twee maanden meerdere weekenden achter elkaar te kuren.
Ten slotte kiezen sommigen ervoor om een langere kuur te doen (5 tot 7 dagen), twee tot vier keer per jaar, elk in het seizoen. Of eens per maand een 3-daagse kuur, bijvoorbeeld voor en na de vakantie, of tijdens lange weekenden.

Je zult weten en ontdekken, na het testen en voelen van de effecten, wanneer je het het meest nodig hebt of wilt..


Ja, u moet uw medicatie natuurlijk gewoon blijven innemen!


Ja, zweten helpt om "afval" uit ons lichaam te verwijderen, maar je moet afgestemd blijven op je lichaam!

Uw energieniveau kan tijdens een behandeling een beetje onvoorspelbaar zijn. Als je je zwak voelt, doe het dan rustig aan, beperk jezelf tot lichte lichaamsbeweging, een wandeling, een beetje yoga of stretching. Als je je goed genoeg en energiek voelt voor je bokssessie, ga ervoor!

Voeg wat ontspanning toe. De kuur is een bevoorrecht moment, het ideale moment om te rusten en dutjes te doen. Laat je lichaam en geest ontspannen.


Ja, maar wetende dat je de effecten van de kuur zou kunnen voelen die uw professionele activiteiten kunnen verstoren (vermoeidheid, hoofdpijn, diarree, misselijkheid, enz.).


Absoluut! Drink naast de drie liter vers groentesap ook minimaal twee liter water. (te combineren met kruidenthee, infusies of citroensap) per dag. Dit is belangrijk om uw lymfestelsel te helpen "afval" uit uw lichaam af te voeren.


Ja, kruidenthee cafeïne vrij gaat heel goed met een kuur.
Sommige mensen voelen zich zelfs voorzichtig tijdens de behandeling, dit is een normale reactie. Als dat zo is, bundel je dan stevig en drink wat thee om op te warmen.

Vermijd zwarte thee en geef de voorkeur aan groene en witte thee, kruidenthee en infusies van goede kwaliteit.


Het is beter om koffie te vermijden tijdens je behandeling, omdat het je lichaam verzuurt en ons doel is om het te alkaliseren. Maar we weten hoe belangrijk koffie is voor sommige mensen, dus doe je best om de koffie tijdens de kuur te verminderen of te elimineren.
Voor de verslaafden bevat onze Mylk THE GODFATHER (cold brew coffee amandelmelk) cafeïne en is minder verzurend dan een traditionele koffie. Aarzel niet om het te proeven!


Neen. Alcohol is een toxine dat door de lever moet worden verwerkt. De remedie is ontworpen om de lever te reinigen en het lichaam van zijn "afvalstoffen" te ontdoen, daarom: het zou zonde zijn om tijdens de behandeling alcohol te drinken en het zou zelfs beter zijn om het in de dagen voor en na de behandeling te vermijden.

Bovendien, aangezien u uw voedselinname vermindert, zal het effect van een drankje zeker veel sterker zijn. Daarom adviseren wij u om tijdens uw behandeling zoveel mogelijk geen alcohol te drinken.


Je mag afvallen (+- 2 kilo / 3 dagen kuur, dat is voor iedereen anders) en er weer bijkomen.
Gewichtsverlies op korte termijn is niet het doel van genezing. Maïs het helpt je vooral om je eetgewoonten te resetten, verfris jezelf, geef jezelf een kleine uitdaging, elimineer hunkeren, twijfel aan je dieet, en neem zeker nieuwe gezondere gewoonten aan.


Neen. Een kuur, want het is maar een paar dagen, is geen dieet. Je krijgt geen rebound-effect. Tijdens de behandeling kunt u wat afvallen, wat vooral vochtverlies is, dat u na de behandeling weer zou kunnen hervatten, maar meer ook niet.

De remedie is een kans om je eetgewoonten te resetten en het verlangen naar bewerkte voedingsmiddelen te elimineren. De kuur helpt om ongezonde gewoontes te doorbreken, de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen en een gezondere levensstijl op te starten.


Het doel van de kuur is om gedurende enkele dagen alle vaste voeding te vervangen door sappen zodat je lichaam weer volledig tot zijn recht komt.
We zullen u daarom aanmoedigen, om alle voordelen te plukken, om weerstand te bieden tijdens de paar dagen van de behandeling, want het is echt de moeite waard!
We hebben in onze behandelingen opgenomen dat je genoeg calorieën binnenkrijgt om de dag door te komen zonder hongergevoel. Ook zal het uitdagingsaspect, indien succesvol, je wat meer vertrouwen geven.

Als je geen energie hebt om een kuur te doen, biedt PIMSIE ook sappen aan om op te nemen in je vaste dieet.. U zult uw inname van goede voedingsstoffen aanzienlijk kunnen verhogen, en dit op dagelijkse basis!

Als je voelt dat je gaat kraken tijdens je behandeling, vraag jezelf dan af of het echte honger is of dat het gewoon de drang om te kauwen is. Als je moet kauwen, kun je op een ijsblokje kauwen of wachten tot het voorbij is (ja, dat zal het!). Als het daarentegen een echte honger is, ga ervoor! Maar niet voor een Big Mac. Geef de voorkeur aan gezond, rauw, biologisch voedsel (wortels, tien noten, radijs, enz.).

En vooral: sla jezelf niet voor de gek. Het ervaren van een kuur is een kleine uitdaging, maar moet wel prettig blijven!

BESTELLEN & LEVEREN

Deadlines zijn momenteel minimaal 72 uur. Dit betekent dat:

Wilt u dinsdagavond bezorgd worden, je moet je bestelling voor zaterdag 18u plaatsen.
Indien u op donderdagavond bezorgd wilt worden, je moet je bestelling voor maandag 18u plaatsen.
Indien u vrijdagagavond bezorgd wilt worden, je moet je bestelling voor dinsdag 18u plaatsen.


Ja, u kunt uw bestelling 72 uur voor de dag van ontvangst uitstellen of annuleren.
Neem hiervoor contact met ons op en vertel het ons uw ordernummer, naam en telefoonnummer.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je bestelling aan te passen of je geld terug te betalen.
Als je een grote belemmering hebt om minder dan 72 uur voordat u uw bestelling ontvangt, neem dan telefonisch contact met ons op, we zullen ons best doen om u te helpen.


Onze producten zijn vers en bederfelijk, retourzendingen worden niet geaccepteerd. Wij garanderen de kwaliteit van al onze producten PIMSIE. Onze Juices & Mylks worden geperst en thuisbezorgd of afgehaald bij PIMSIE LAB dezelfde dag.
Maïs als je een probleem hebt met je bestelling, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u te helpen.


U kunt uw bestellingen betalen veilig* op onze site door Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa, Apple Pay, Google Pay en Paypal

* Uw bankgegevens zijn nooit in ons bezit. Transacties worden volledig verwerkt door een beveiligde externe betalingsmodule.


Ja


Geen probleem, neem contact op PIMSIE, we sturen je een promocode van je volledige korting.


Helaas kunnen we een couponcode niet achteraf inwisselen. MAAR het is niet verloren, houd het warm in je brievenbus, je kunt het gebruiken bij je volgende bestelling. Als u twee promotiecodes cumuleert, neem dan contact met ons op zodat wij u een promotiecode kunnen sturen voor uw volledige korting.


PIMSIE drukken en dezelfde dag nog bezorgen! Momenteel reist onze bezorger de 19 gemeenten van Brussel net zoals Linkebeek, Beersel, Rhode-Saint-Genèse, Alsemberg en Waterloo.

EEN toeslag van 8,5 € wordt gerekend voor elke levering van minder dan 70 €.

Wees gerust, we leveren binnenkort in de rest van België.

Woont u in een andere stad en kunt u niet wachten om onze sappen te proeven, of heeft u geen zin om verzendkosten te betalen, dan kunt u uw vers geperste bestellingen ophalen bij PIMSIE LAB gelegen Rue de l'Église, 20 tot 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel / Brussel). De opname is uiteraard gratis!


PIMSIE boek voorlopig op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 18u en 21u..


Ja, bij het afronden van uw bestelling wordt u aangeboden om uw bestelling te laten bezorgen (Local Delivery), of om uw aankoop af te halen (Store Pickup). U kunt dus beslissen om uw vers geperste bestellingen af te halen in het LAB gelegen Rue de l'Eglise, 20 te 1630 Linkebeek (buurgemeente Ukkel / Brussel) op Dinsdag, donderdag e vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur. De opname is gratis!


Ja natuurlijk. Maar vergeet niet om minimaal 48 uur van tevoren contact met ons op te nemen om uw verzoek te doen. PIMSIE betaalt u de bezorgkosten terug als u overstapt naar LAB en we zullen u vragen om de bezorgkosten te betalen voordat u deze plant.


Het is van groot belang dat u aanwezig bent op de bij de bestelling gekozen bezorgtijden. Of zorg ervoor dat er iemand op de hoogte is en klaar staat om je bestelling in ontvangst te nemen en zet deze in de koelkast. Onze producten moeten gekoeld bewaard worden, als onze bezorger uw bestelling niet persoonlijk kan afleveren, gaat deze verloren en is daarom niet-restitueerbaar en niet-compenseerbaar. Controleer ook bij de bezorger of de bestelling klopt.


Ja PIMSIE geen contact met u heeft opgenomen om u op de hoogte te stellen van een mogelijke vertraging, aarzel dan niet, neem direct telefonisch contact met ons op.