SAPKUREN

Een sapkuur bestaat uit vervang uw vaste dieet door onze fruit- en groentesappen.

 1. U kiest uw kuur (meer of minder groen) en de duur (1, 3, 5 of 7 dagen) afhankelijk van uw ervaring. Als dit uw eerste behandeling is, raden we u aan te beginnen met een meer kleurrijke behandeling. Als je je mentaal klaar voelt om drie dagen mee te gaan, ga ervoor! Zo niet, begin dan met een dag. Over het algemeen is de eerste driedaagse kuur een openbaring!
 2. U ontvangt 12 versgeperste sappen van 250 ml per behandelingsdag, de avond voor uw eerste dag.

Onze huidige wereld en zijn manier van leven drijft ons lichaam tot het uiterste. Zeer gebruikt, trekt veel energie om te vechten tegen de schadelijke stoffen van de verwerkte voedingsmiddelen (welke additieven bevatten, zijn vaak te vet, te zoet, te zout, ...), stress, vervuiling, alcohol, tabak, ... Overladen met gifstoffen, ons lichaam wordt zuur en onze organen filteren minder goed.

Daarom is het soms belangrijk om een pauze te nemen en uw lichaam te "reinigen".

We geloven niet in het vervangen van alle maaltijden door vloeistoffen, we houden van eten.
Maar een paar dagen per jaar afzien van vast voedsel geeft het lichaam een pauze.
Door alleen sap te eten, kan uw lichaam de energie, die normaal wordt gebruikt om voedsel af te breken, gebruiken om zichzelf te ontdoen. Jouw lichaam reinigt zichzelf en vult zich met goede voedingsstoffen.

De remedie helpt ook bij het bestrijden van bepaalde verslavingen. Soms maken we periodes van overmatige consumptie door waarin we te veel suiker, zout, tabak, cafeïne of alcohol consumeren, en kunnen we meer verslaafd raken. De remedie helpt het lichaam en de hersenen om in de "reset" -modus te gaan, waardoor we minder willen eten en meer gezonde producten willen consumeren.

Het lichaam, lichter, gezuiverd in de diepte, vindt alle energie die het nodig heeft om opnieuw te beginnen op een nieuwe basis! Het is een stimulerende ervaring, vol voordelen, die u een gevoel van controle over uw lichaam geeft.


Om de voordelen te maximaliseren, wordt de sapkuur niet in een opwelling gedaan. Ze bereidt zich mentaal en fysiek voor. Hier zijn onze kleine tips die u misschien nuttig vindt:

 1. Controleer uw agenda en blokkeer een date ! Bepaalde evenementen, bepaalde uitstapjes kunnen uw sapbehandeling verpesten (diner met vrienden, feesten, weekenden, sportevenementen, enz.). Het is beter om een rustig moment te kiezen, je zult mentaal rustiger zijn (e).
 2. Bereid uw lichaam voor en alkaliseer het zoveel mogelijk in de week voor uw behandeling:
 • Hydrateer jezelf! Het drinken van minstens 1,5 liter water per dag, kruidenthee, kruidenthee, is de beste manier om je voor te bereiden op de kuur. Deze versnellen de vernieuwing van de cellen van uw lichaam, wat de bloedstroom van uw lichaam en gezonde uitwisselingen stimuleert, uw huid reinigt en uw hersenen in beweging houdt.
  Het beste is om gefilterd water (met bijvoorbeeld houtskool of keramische kralen) te drinken en op kamertemperatuur te drinken.
 • Verminder zoveel mogelijk cafeïne en tabak (de stimulerende middelen).
  Een gezond lichaam is een lichaam in zuur-base-evenwicht. Helaas is koffie zuur, en deze zuurgraad verzwakt het lichaam. Bovendien droogt het je uit. Het zou ideaal zijn om het te vervangen door groene of witte thee of kruidenthee. Maar we weten hoeveel u eraan gehecht kunt zijn. Doe je best om het zoveel mogelijk te verminderen.
  De sigaret is erg schadelijk voor je hele lichaam, hij bedwelmt al je cellen. Dus waarom gebruik je de tijd van je genezing niet als een kans om te minderen of te stoppen met roken? De sapkuur en sappen worden vaak geïndiceerd als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Doe je best om zo min mogelijk te roken. Het is niet gemakkelijk, maar je kunt het!
 • Beperk vette, suikerachtige en geraffineerde voedingsmiddelen met weinig micronutriënten. Gedurende deze periode van voorbereiding voor uw behandeling, vermijd zoveel mogelijk consumeren junk food, industrieel voedsel (bereide maaltijden, sauzen, koekjes, enz.), Chocolade, softs, alcohol, vlees *, gekweekte vis, tarwe, zuivelproducten,. ..
  Verhoog voedingsrijke voedingsmiddelen die rijker zijn aan micronutriënten (essentieel voor het goed functioneren van uw lichaam). De gerechten moeten huisgemaakt zijn met biologische groenten en fruit, kruiden, zaden, peulvruchten en oliehoudende zaden, volle granen, plantaardige dranken en biologische vis voor niet-vegetariërs.
  Als je perfectie nastreeft: 75-80% van je dieet moet rauw, heel voedsel zijn.

* Overtollig vlees resulteert in hoge niveaus van urinezuur, fosforzuur en zwavelzuur, sterke zuren die moeilijk te verwijderen zijn. Geef de voorkeur aan peulvruchten (bonen, kikkererwten, tuinbonen, linzen, ...).

 • Eet kleinere porties dan normaal. Je maaltijden moeten licht zijn. U kunt soepen, salades, smoothies, sushi, ... introduceren.
 • Ventileer uzelf en neem regelmatige lichaamsbeweging op in uw routine. Als u atletisch bent, ga dan gewoon door met uw training en oefen, indien mogelijk, buiten. Als je geen sport beoefent, gun jezelf dan wat tijd in de frisse lucht en haal diep adem. Een uurtje wandelen per dag, indien mogelijk in de natuur, zal u het meeste goed doen!

We weten hoe groot, voor een ontbering, de verleiding is om een burger met friet (en een flinke dosis mayonaise yay!) Te eten, groot is. Ja, het is heel menselijk. We verzekeren u, omdat u het heeft getest, dat het uw genezing moeilijker zal maken. Stel deze verleiding liever uit tot een week na het stoppen van de behandeling. Ja, het is wreed! We weten het, we weten het! Maar het is voor uw eigen bestwil, u zult ons later bedanken.


U ontvangt 10 sappen en 2 Mylk van 250 ml per dag. Dit komt overeen met 10 tot 12 kilo groenten en fruit per dag. Hier zijn onze tips voor een effectievere genezing:

 • Citroensap in de ochtend, een ritueel!
  Pers een halve citroen uit, of gebruik ons THE BRIDE-sap, , en verdun het in lauw water, en drink het voor de anderen, om je dag te beginnen.
  Aarzel niet om deze routine na de behandeling aan te houden. Het doel is om de spijsvertering op gang te brengen, het versterkt het immuunsysteem en stimuleert het lichaam. U zult snel de voordelen ervan voelen.
 • Drink elke 1 tot 2 uur een sapje.
  PIMSIE geeft u een bestelling op uw bestelpagina voor behandelingen, maar u hoeft deze helemaal niet te volgen. U beslist welk sap u op dat moment drinkt op basis van uw behoefte.
  Als je een beginneling bent, een beetje verdwaald tussen al deze flessen, geen stress, hier zijn twee of drie tips om je te helpen bij het kiezen van je bestelling:
  - Zoals je hierboven hebt gelezen, zou DE BRUID op een lege maag perfect zijn om je die kleine kick te geven die je zal helpen je dag te beginnen.
  - Merk op dat groene en rode sappen iets zoetiger en consistenter zijn, gele sappen en sinaasappelsap zijn lichter en zoeter.
  - Mylks worden over het algemeen 's avonds gegeten, 2 uur voor het slapen gaan. Ze zijn een beetje de kleine hebzuchtige beloning, en het belangrijkste is dat ze je helpen in slaap te vallen.
  Zelfs als je geen honger hebt, probeer het dan te drinken als het tijd is om je volgende sap te drinken. Regelmatig zijn helpt voorkomen dat je honger lijdt!
 • Neem de tijd om uw sappen langzaam op te drinken en kauw ze indien mogelijk!
  Ja, dat klinkt raar. Maar langzaam drinken tijdens het kauwen veroorzaakt speekselvloed, waardoor spijsverteringsenzymen worden geactiveerd, waardoor ze beter kunnen verteren, wat een betere opname van voedingsstoffen in de maag en darmen mogelijk maakt.
 • Naast de drie liter verse Juice en Mylk, je moet minstens twee liter water drinken (te combineren met kruidenthee of kruidenthee) per dag. Dit advies is bedoeld om uw lymfestelsel te helpen uw organen af te voeren en te ontgiften. Als je niet van water houdt, kun je er citroensap, muntblaadjes of plakjes komkommer aan toevoegen.
 • U kunt het MCN-syndroom ervaren ("Moet nu kauwen!" Vertaalt naar "Ik moet nu kauwen!"), Waardoor u honger krijgt.. Als u tijdens de behandeling aan dit syndroom lijdt, vraag uzelf dan af of u echt honger heeft, of dat het gewoon de drang is om te kauwen. Als je moet kauwen, kun je in een ijsblokje bijten, of gewoon wachten tot het voorbij is. Het is een kleine uitdaging! Als het daarentegen een echte honger is, ga ervoor! Maar, voor een gezond, rauw, biologisch voedsel (wortelen, een avocado met een beetje citroen, erwten, een stengel bleekselderij, een tiental noten, ...), en zich niet schuldig te voelen, uw genezing zal niet worden. Zo geruïneerd ver.
 • Borstel je lichaam droog! Droog exfoliëren bevordert de bloedsomloop, stimuleert je lymfestelsel, waardoor je beter mobiliseert en je lichaam beter ontgift.
  Borstel je lichaam met een borstel gemaakt van natuurlijke haren door cirkelvormige bewegingen te maken, altijd in de richting van het hart ! Begin met de voeten, dan de kuiten, dijen, billen, rug, buik, handen, dan armen en buste. Vermijd de keel, het gezicht en de gevoelige gebieden. Ga dan onder de douche! Sluit uw douche af met een minuut koud water om uw bloedcirculatie nog beter te stimuleren (van top tot teen).
  Als kers op de taart smeer je je lichaam in met sesam- of kokosolie. U zult ons het nieuws vertellen.
 • Zweet! Zweten is de meest effectieve manier voor uw lichaam om gifstoffen weg te spoelen.
  Houd er echter rekening mee dat dit zich in de modus "energiebesparing" bevindt, dus het zou heel normaal zijn om uw trainingsroutine te verminderen.
  Als je je zwak voelt of niet bekend bent met sporten, maak dan een wandeling, stevige wandeling, rek je uit, doe wat yoga, ga naar de sauna of springtouw.
  Als je een atleet bent en je voelt je fit om je CrossFit-sessie te doen, ga ervoor! Het belangrijkste is om naar je lichaam te luisteren!
 • Ontspan en plan voor volledige nachten! De behandeling is een bijzondere tijd, de ideale tijd om te mediteren, uit te rekken, te rusten, goed te slapen en dutjes te doen, diep in te ademen. Laat uw lichaam en geest ontspannen.
 • Feliciteer jezelf elke dag! Het maken van sap is niet altijd gemakkelijk, maar onthoud dat u uw lichaam ongeveer 10 tot 12 kilo groenten en fruit per dag voedt. Het is een enorme voorraad aan supervoedingsstoffen die de natuur je geeft. Na twee of drie dagen zou u een gevoel van welzijn moeten hebben dat aanhoudt tot het einde van uw behandeling. Sta jezelf toe om deze gevoelens van volheid ten volle te ervaren.
  Je doet veel goeds voor je lichaam en je geest!

Uw spijsvertering in rust is tijdens uw behandeling, het is belangrijk om voorzichtig met een vast dieet te beginnen.

Wij raden u aan om de eerste dagen na de behandeling gezond, alkalisch en licht te blijven eten. Om veel biologische groenten en fruit, oliehoudende zaden, mager vlees en vis te consumeren, om meer te eten in de vorm van smoothies, soepen, salades en om lichte maaltijden te hebben, indien mogelijk zelfgemaakt. Vermijd industriële producten.

Dit is ook het moment, als u denkt dat u voedselintoleranties heeft, om bepaalde voedingsmiddelen een voor een toe te voegen (melk, soja, tarwe, noten, wijn, enz.). U kunt wellicht zelf het voedsel identificeren dat uw reacties oproept.


Sommige mensen zijn misschien binnen verlangen (suikers, koffie, etc.) en reacties krijgen die "zuivering" worden genoemd, voordat ze de voordelen van de genezing voelen. Deze reacties resulteren in hoofdpijn, vermoeidheid, diarree, misselijkheid of emoties (irritatie, angst, angst, woede, depressie). Deze reacties zijn natuurlijk en ze zijn een teken dat uw lichaam zichzelf goed reinigt. En het is soms overweldigend, emotioneel. Ze zijn te wijten aan het plotseling stoppen van bepaalde voedingsmiddelen. Maak je geen zorgen, deze effecten zouden binnen 24 tot 48 uur moeten verdwijnen om plaats te maken voor een boost van energie.


Het belangrijkste is om naar jezelf te luisteren, het "juiste moment" is voor iedereen anders.
Sommige mensen hebben veel baat bij een kuur van 3 tot 5 dagen zodra ze zich onwel voelen., moe, depressief, verstopt, zwaar, opgezwollen, als ze het gevoel hebben dat ze hun dieet niet meer volgen, of gewoon als ze zich niet meer in harmonie met zichzelf voelen. Over het algemeen is speling een goede indicator !
Anderen zijn regelmatigeren doe aan het begin van de week een eendaagse kuur, zoals een mini-reset na hun weekend. Weer anderen plannen hun behandeling elke keer dat ze een pauze nemen (Kerstmis, Nieuwjaar, enz.). Regelmatige behandeling versterkt uw immuunsysteem en zorgt voor een goede mentale en fysieke gezondheid.

Weer anderen geven er de voorkeur aan om gedurende twee maanden meerdere weekenden achter elkaar te kuren.
Ten slotte kiezen sommigen ervoor om een langere kuur te doen (5 tot 7 dagen), twee tot vier keer per jaar, elk in het seizoen. Of eens per maand een 3-daagse kuur, bijvoorbeeld voor en na de vakantie, of tijdens lange weekenden.

U zult weten en ontdekken, na het testen en voelen van de effecten ervan, wanneer u dit het meest nodig heeft of wilt..


Ja, u moet uw medicatie natuurlijk gewoon blijven innemen!


Ja, zweten helpt bij het verwijderen van "afval" uit ons lichaam, maar u moet op uw lichaam afgestemd blijven!

Tijdens een behandeling kan uw energieniveau wat onvoorspelbaar zijn. Als je je zwak voelt, doe het dan rustig aan, beperk jezelf tot lichte oefeningen, een wandeling, een beetje yoga of stretchen. Als je je goed genoeg en energiek voelt voor je bokssessie, ga ervoor!

Voeg wat ontspanning toe. De genezing is een bevoorrecht moment, het ideale moment om uit te rusten en dutjes te doen. Laat uw lichaam en geest ontspannen.


Ja, maar wetende dat u de effecten van de genezing zou kunnen voelen die uw professionele activiteiten kunnen verstoren (vermoeidheid, hoofdpijn, diarree, misselijkheid, enz.).


Absoluut! Naast de drie liter verse groentesap, moet je minstens twee liter water drinken. (te combineren met kruidenthee, kruidenthee of citroensap) per dag. Dit is belangrijk om uw lymfestelsel te helpen "afval" uit uw lichaam af te voeren.


Ja, kruidenthee cafeïne vrij gaan heel goed met een kuur.
Sommige mensen voelen zich zelfs voorzichtig tijdens de behandeling, dit is een normale reactie. Als dat zo is, pak je dan stevig vast en drink wat thee om op te warmen.

Vermijd zwarte thee en geef de voorkeur aan groene en witte thee, kruidenthee en kruidenthee van goede kwaliteit.


Het is beter om koffie te vermijden tijdens uw behandeling, omdat het uw lichaam verzuurt en ons doel is om het alkalisch te maken. Maar we weten hoe belangrijk koffie voor sommige mensen is, dus doe je best om de koffie tijdens de kuur te verminderen of te elimineren.
Voor de verslaafden bevat onze Mylk THE GODFATHER (cold brew coffee amandelmelk) cafeïne en is minder zuur dan traditionele koffie. Aarzel niet om het te proeven!


Neen. Alcohol is een gifstof die door de lever moet worden verwerkt. De remedie is bedoeld om de lever te reinigen en het lichaam van zijn ‘afval’ te ontdoen, en dat is waarom het zou zonde zijn om tijdens de behandeling alcohol te drinken en het zou nog beter zijn om het te vermijden in de dagen voor en na de behandeling.

Bovendien, aangezien u uw voedselinname vermindert, zal het effect van een drankje zeker veel sterker zijn. Daarom raden wij u aan om tijdens uw behandeling zoveel mogelijk geen alcohol te drinken.


U mag afvallen (+ - 2 kilo / 3 dagen behandeling, dat is voor iedereen anders) en weer aantrekken.
Gewichtsverlies op korte termijn is niet het doel van genezing. Maar het helpt je vooral om je eetgewoonten te resetten, verfris jezelf, geef jezelf een kleine uitdaging, elimineer onbedwingbare trek, twijfel aan je dieet, en zeker nieuwe gezondere gewoonten aannemen.


Neen. Een kuur, want het is maar voor een paar dagen, is geen dieet. Je zult geen rebound-effect hebben. U zult tijdens de behandeling een beetje kunnen afvallen, dat is vooral een verlies van water, dat u na de behandeling zou kunnen hervatten, maar meer niet.

De remedie is een kans om uw eetgewoonten te veranderen en het verlangen naar bewerkte voedingsmiddelen te elimineren. De remedie helpt ongezonde gewoonten te doorbreken, de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen en een gezondere levensstijl te beginnen.


Het doel van de kuur is om al het vaste voedsel een paar dagen te vervangen door sap, zodat je lichaam zijn volledige potentieel terugkrijgt.
We zullen je daarom aanmoedigen om, om al zijn voordelen te plukken, weerstand te bieden tijdens de paar dagen van de behandeling, want het is het echt waard!
We hebben in onze behandelingen opgenomen dat je genoeg calorieën binnenkrijgt om de dag door te komen zonder honger te lijden. Ook zal het uitdagingsaspect, indien succesvol, je wat meer zelfvertrouwen geven.

Als je geen energie voelt om een kuur te doen, biedt PIMSIE ook sappen aan om in je vaste dieet op te nemen.. U zult uw inname van goede voedingsstoffen aanzienlijk kunnen verhogen, en dit op dagelijkse basis!

Als u denkt dat u gaat kraken tijdens uw behandeling, vraag uzelf dan af of het echte honger is of dat het gewoon de drang is om te kauwen. Als je moet kauwen, kun je in een ijsblokje bijten of wachten tot het voorbij is (ja, het zal!). Als het daarentegen een echte honger is, ga ervoor! Maar niet voor een Big Mac. Liever een gezonde, rauwe, biologische voeding (wortelen, tien noten, radijsjes, etc.).

En vooral: sla jezelf niet in elkaar. Het ervaren van een kuur is een kleine uitdaging, maar moet aangenaam blijven!