HANDTEKENING

Onberispelijke kwaliteit Jus & Mylks zijn bijzonder aandachtig voor grondstoffen en worden gemaakt met biologische groenten en fruit, ultravers, dagelijks geperst met een hydraulische pers van de nieuwste generatie, die vitamines en minerale zouten het beste bewaart. Juices & Mylks zijn 100% natuurlijk. Laten we minstens 10 tot 12 kilo fruit en groenten tellen per kuurdag!

Versheid : onze groenten en fruit worden ultravers geselecteerd en worden dagelijks koudgeperst!

Smaak : Sappen zoals je nog nooit hebt geproefd! De alliantie van de pers techniek, die een sap van uitzonderlijke kwaliteit extracten, met originele, gezonde, evenwichtige, gastronomische recepten, geeft het voordeel dat de smaak van onze sappen zijn zeer verschillend van die van de handel, zijn ze duidelijk meer ontwikkeld en bloeide . Bovendien, aangezien we onze sappen niet verwerken, noch door koude noch door warmte, zodat ze hun voordelen zoveel mogelijk behouden, is dit ook nog eens lekker.

Duurzame ontwikkeling : solidariteit, voorzorg, participatie en verantwoordelijkheid, zijn principes die PIMSIE willen respecteren, streven naar een duurzamere samenleving.

Transparantie : PIMSIE is er niet alleen om u sap te verkopen. PIMSIE is er ook om u eenvoudige oplossingen te bieden, om u te helpen uw gezondheid te verbeteren en om aan de essentiële behoeften van uw lichaam te voldoen. Omdat elk sap onvergelijkbaar is, omdat het idee van kuren voor velen nog steeds een groot mysterie is, vind je veel uitleg in onze zeer uitgebreide FAQ.