ONZE WAARDEN

Uw gezondheid, onze planeet en haar aard vormen de kern van de zorgen van PIMSIE . Daarom is het voor ons cruciaal dat de volgende waarden worden gerespecteerd:

Kortsluiting, lokale producten, eerlijke handel: we hebben ervoor gekozen om groenten en fruit te persen uit duurzame biologische landbouw, 80% lokaal. Citrusvruchten en amandelen, die niet in België groeien, worden gekocht bij een familiebedrijf op Sicilië dat zelf zijn producten verbouwt. Er is geen tussenpersoon en we zijn er trots op dat we de boeren de juiste prijs betalen.

Biologisch: noten, fruit, groenten en kruiden, allemaal gecertificeerd 100% biologisch en ultra vers. Lokale en biologische inkoop garandeert niet alleen het meest verse en lekkerste product, maar ondersteunt ook het milieu (minder afgelegde kilometers) en onze naburige gemeenschappen.

Geen afval, compost en recycling: onze leveranciers gebruiken geen onnodige verpakkingen. De groenten en fruit worden in hun geheel met respect verwerkt. We hebben ervoor gekozen om glazen flessen in te bottelen die we verzamelen en wassen. Het productieresidu (gedehydrateerde vezels) wordt verzameld en hergebruikt door onze boeren.